[All] Alufelgi ... wszystko na ten temat !
-
- Forum Audi 80
-
- Forum Audi 80
Stasiu miał ale coś tam kombinował z dystansami, ale finalnie chyba nie spasował jakby miało być. U Kolczata widzę miał w Brockach ET20, ale widzę że to właśnie za grubo wystaje. Myślę o zmianie rozstawu na 5x112 narazie poprzez dystanse zmieniające rozstaw i pewnie przez przymierzanie i staczanie dystansów w końcu by się spasowało. czyli z 10 będzie większy problem, ale znowu 9,5 ciężej znaleźć. a Ty Niki swoje już sprzedałeś RH?
- Kolczat
- Forum Audi 80
- Imię: Marcin
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.3 NG+lpg
- Kontakt:
dejf155, jak kupisz dwuczesciowe przynajmniej, to spokojnie sobie dorobisz 9,5 cala, moim zdaniem najlepsza opcja do sedana, 10J zmiescisz ale tylko w cabie z delikatnie naciagnietymi rantami blotnikow, Atlas ma tak pomieszczone, niestety sedan ma mocniej zawezone pojemnosci blotnikow i pozostaje wam sie zadodowlic jedynie 9,5
- Kolczat
- Forum Audi 80
- Imię: Marcin
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.3 NG+lpg
- Kontakt:
niestety coupe ma pare mm wezsze blotniki, miarzylem kiedys moje brocki na coupe i byly chyba 5mm bardziej wysuniete, wiec to juz bylo 27mm, a et wynosilo 20
jezeli chodzi o 18" to nie ma tu wiekszego znaczenia, wszystko tak samo wyglada od 16"do 18", tyle ze ja mam gwinta wiec, mozna wszystko dopasowac dzieki temu
jezeli chodzi o 18" to nie ma tu wiekszego znaczenia, wszystko tak samo wyglada od 16"do 18", tyle ze ja mam gwinta wiec, mozna wszystko dopasowac dzieki temu