[All] Gadzet - Nakładki na zaciski Brembo
[All] Gadzet - Nakładki na zaciski Brembo
Temacik umieszczam w dziale Tuning wizualny bo jak wiadomo ni jak sie to ma do poprawienia skuteczności hamulców. Swoja drogą miał ktoś z tym styczność? Ciekawe jak by to wyglądało na zacisku od Audi?
Wypowiadajcie się formumowicze czy wolelibyście mieć pomalowane zaciski na czerwono czy wolelibyście zastosować tego typu nakładki?
Wypowiadajcie się formumowicze czy wolelibyście mieć pomalowane zaciski na czerwono czy wolelibyście zastosować tego typu nakładki?
Ostatnio zmieniony 01 cze 2011, 14:58 przez luk448, łącznie zmieniany 1 raz.
Dziś widziałem takie coś na mazdzie 323f i powiem tak do mazdy nie pasuje, czy do audi kwestia gustu, ale wiadomo czym to podchodzi, choć trochę mnie to kusi narazie pomalowałem na srebro zaciski, efekt hmm 3+ wiec tak sobie, ale lepsze to niż rudy, następnym razem będę malował na czarny mat, tuning zaden tylko wyglądają na nowe-zadbane
Przemuś powoli Twoje auto nabiera smaku a tymi nakladkami możesz je tylko zepsuć.Moim zdaniem zwykłe seryjne zaciski niech pozostaną takie jakie są-ja osobiście bym ich nawet nie malował.Pomalowany zacisk np. na czerwono rzuca sie w oczy a co tam pokazywać?Zwykłą serie na jednym-no góra dwoch tłoczkach?Za to gdy do auta wpadne cos ciekawego np od Prosiaka albo inny zacisk 4 lub 6 tłoczkowy to owszem-ten mozna pokazywać.
Racja, w sumie to jest jak wieś tuning , to jak turbo płomienie naklejane
Ja dlatego niechciałem malowac na "sportowe kolory" tylko, uzyskac efekt odświeżenia zacisku. Tylnie świeżo zregenerowałem chciałem je troszkę upiększyć bo mega rdzawe były. No porobiłem trochę blacharki, ale jakis hu* mi kluczem prawą stronę pocisnął. Narazie mechachnicznie podciągam. Stwierdziłem ze nie bede jej modzic bo za maly motor i klimy brak
Ja dlatego niechciałem malowac na "sportowe kolory" tylko, uzyskac efekt odświeżenia zacisku. Tylnie świeżo zregenerowałem chciałem je troszkę upiększyć bo mega rdzawe były. No porobiłem trochę blacharki, ale jakis hu* mi kluczem prawą stronę pocisnął. Narazie mechachnicznie podciągam. Stwierdziłem ze nie bede jej modzic bo za maly motor i klimy brak
A ja to widziałem macałem chcieli my przymierzyć ale nie chciało nam się koła zdejmować założyli my na inne i fajno to wyglądało :mrgreen: powiem tak co jak co ale to coś się przydaje by klocki nie kopciły na koło <ok> i rantów nie zasmarkiwały a tak to fajny gadżet gdy kogoś na prosiaka nie stać.... xD