[All] Kierownica - zmiana i akcesoria
PawelG pisze:Takie kierownice kompletnie nie pasują to wnętrza audi.
Dozbieraj lepiej i kup ori kierke z S-ki, ale jeszcze lepiej Audi sport, bo faktycznie jest rewelacyjna.
A jeśli nie masz poduchy to pokusiłbym się o zrezanie kierki z S4, bądź coś podobnego- koszta nie są duże.
... A jaka jest różnica między s-line a s4 :?:
-
- Moderator
- Imię: Michał
- Model: Inny
- Nadwozie: Coupe quattro
- Silnik: 2.8 AAH
- Kontakt:
powiem tak kiedys tez myslalem dosc usilnie nad tego typu kierownica ale na szczescie nie kupilem bo szczerze powiem ze nie wiem co bym z mojej twarzy zostalo przy takim zderzeniu jak mialem gdybym wyrznal nosem w ten metal na srodku a przeciez tez nie chcialem byc pajacykiem z crash testow...pod wzgledem bezpieczenstwa jestem na nie, wizualnie oki - jako opcje proponuje kiere zwykla z audi coupe taka jak mam u siebie to nie sa duze koszta <ok>
-
- Forum Audi 80
JA dorwałem taką oto kierke na alegro za 220 zł z przesyłką
Stan jak widać na zdjeciu, nieprzetarta nigdzie. Więc nie widze sensu prowadzić dysput nad sensem załadania takiego chińskiego badziewia jak w pierwszym poście
A kierke bardzo fajnie sie trzyma i choc najmniejsza nie jest, to przynajmniej mi zegarów nie zasłania
Stan jak widać na zdjeciu, nieprzetarta nigdzie. Więc nie widze sensu prowadzić dysput nad sensem załadania takiego chińskiego badziewia jak w pierwszym poście
A kierke bardzo fajnie sie trzyma i choc najmniejsza nie jest, to przynajmniej mi zegarów nie zasłania