też mam takie diody u siebie już od ponad roku.miałem z nimi początkowo troche problemów a mianowicie zatrzymali mnie raz gliniarze upierając sie że mam niebieski podświetlanie.w sumie od tablicy lekko sie odbija na niebiesko ale żarówki daja białe światło.w skrucie: nie przyjołem mandatu.spotkaliśmy sie w sądzie.sąd orzekł moja racje.gliniarze wyszli na... na tym zakończe :mrgreen:m4ilo pisze:Jakby ktoś wiedział to mam też pyt czy oświetlenie tablicy może być tzn zimnym białym co nawet lekko wpada w niebieski odcień bo interesuje mnie coś takiego
[All] Lampy przednie - czerwone postojówki ?
- hudy
- Forum Audi 80
- Imię: Robert
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0 ABT
- Kontakt:
ja kiedyś miałem zamontowane niebieski postojówki i całe szczęście że trafiłem na "dobrego gline" i ze miałem żarówki ze soba na wymiane bo bym miał po dowodzie :mrgreen:
Re: [80 B2 B3 B4] Czerwone postojówki?
Czerwone postojówki w przednie światła, na głowę Ci coś spadło, że wpadłeś na tak genialny pomysł?? Co za kraj....seriouskubus pisze:Witam panów. Mam pytanie, mam w mojej B3 czerwone postojówki iczerwone podświetlenie tablicy z tyłu. Czy policja ma prawo sie czepic?
- seriouskubus
- Forum Audi 80
- seriouskubus
- Forum Audi 80
Kolego po to jest to forum, żeby wyrażać swoje zdanie. Po to chyba założyłeś temat, żeby go komentować, a jeżeli liczyłeś, że będą w nim tylko komentarze typu "o jakie ładne, czerwoniutkie" lub "psy to głąby gówno ci zrobią jeździj z czerwonymi" to sorry Winnetou, zmień forum (najlepiej na coś związanego z agro tuningiem). Wiem, że ty pytałeś czy poleci ci za to dowód, ale pozostałe komentarze same się cisną do klawatury. Co do dowodu to po kontroli drogowej na bank masz wycieczkę do wydziału komunikacji (a wcześniej na diagnostykę). Jeżeli umiesz czytać ze zrozumieniem to znajdź sobie na necie warunki techniczne pojazdów i tam jest napisane co pojazd musi a co może mieć.seriouskubus pisze:następny....
- RaKo
- Forum Audi 80
- Imię: Przemek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 1.9 1Z
Popieram wypowiedź kolegi chips, a.Zresztą jak sam widzę coś takiego naczepiane jak na choince to z mojej strony tylko politowanie,a ze strony znajomych ,ty patrz jaki baran co za wioche zrobił,buhaha.Więc nie musisz się obrażać :mrgreen: Ale spokojnie z wiekiem to przechodzi,takie doczepianie udziwnień do samochodu <ok>
- seriouskubus
- Forum Audi 80