[All] Lampy przednie - jak przyciemnić ?
Hehe noi widzę, że znowu się zaczyna bo jedni będą twierdzić że gorzej świeci, inni że nie ma różnicy, a jeszcze inni że lepiej świeci z pomalowaną ramką na czarno.
Przerabiałem to jak ja malowałem ramki...
Osobiście różnicy nie zauważyłem,FranoF1, i kilka innych osób twierdzi, że tą różnicę zauważyło...
Wydaje mi się, że odpowiedź uzyskasz jak pomalujesz i sam się przekonasz...
Chciałbym tylko nadmienić, że możesz przez pomalowane ramki stracić dowód rejestracyjny, ja tak jeżdżę 1,5 roku, byłem na przeglądzie i nic mi nie mówiono, ale być może to takie moje szczęście tylko
W razie by Cię naszło na malowanie instrukcja jest poniżej
https://audi80.pl/b3-rezanie-reflekt ... htm#125564
Przerabiałem to jak ja malowałem ramki...
Osobiście różnicy nie zauważyłem,FranoF1, i kilka innych osób twierdzi, że tą różnicę zauważyło...
Wydaje mi się, że odpowiedź uzyskasz jak pomalujesz i sam się przekonasz...
Chciałbym tylko nadmienić, że możesz przez pomalowane ramki stracić dowód rejestracyjny, ja tak jeżdżę 1,5 roku, byłem na przeglądzie i nic mi nie mówiono, ale być może to takie moje szczęście tylko
W razie by Cię naszło na malowanie instrukcja jest poniżej
https://audi80.pl/b3-rezanie-reflekt ... htm#125564
Kryśka tak ludzie gadają :lol:AUDI_A6 pisze:nieprawda, miałem kontrole patrzyli na lampy i nic nie mówili. Osobiście również nie widziałem różnicy w świeceniu, tak czy tak zwykłe lampy słabo świecąkaczaza5 pisze:Chciałbym tylko nadmienić, że możesz przez pomalowane ramki stracić dowód rejestracyjny
Ja też nie miałem z tego powodów nieprzyjemności, ale to Franek tak straszył zabieraniem dowodu ...
Dzięki wszystkim za odpowiedź <ok> . Zaczytałem się w poprzedni wyczerpujący temat i mało co, a by się wszyscy pokłócili . Trzeba wszystko przeżyć, kierunki już zamówione, w sobotę rezanko .
FranoF1, najlepiej podsumowałeś, każdy ma swój rozum i swoje przekonania, niech robi jak chce i co chce :mrgreen:
FranoF1, najlepiej podsumowałeś, każdy ma swój rozum i swoje przekonania, niech robi jak chce i co chce :mrgreen: