[All] Lampy przednie - jak przyciemnić ?
A jak mam pytanko troszke z innej beczki.. Macie jakis pomysl jak delikatnie przyciemnic kierunkowskaz coupe/cabrio/V6 ??bo zamienniki strasznie bialutkie sa i za bardzo wyrozniaja sie przy szklanych halogenach, myslalem o jakies bardzo delikatnej folii do szyb ale to raczej nie bedzie zbyt trwale.. moze spray? probowal ktos cos z tym juz zrobic?
możesz zrobić to tak jak u mnie jest. wejdź do mnie na stronkę i zobacz ja lutownica wytapiałem otwory pod światła i później je tam umieszczałem, tylko nie wiem jak wyglądają Twoje. A kolejna sprawa że musisz zachować odległości odpowiednie parametry no i muszą być barwy białej a nie nie niebieskiej o czym przekonałem się dopiero po zamontowaniu
[ Dodano: 2009-08-02, 22:38 ]
prawie bym zapomniał światła te nie muszą już świecić razem z tylnymi światłami pozycyjnymi ale nie mogą świecić w nocy razem ze światłami mijania
Kod: Zaznacz cały
Światła te muszą być na wysokości co najmniej 25 cm od ziemi, ale nie wyżej niż 150 cm, maksymalnie 40 cm od bocznego obrysu pojazdu, a wzajemna odległość między nimi nie może być mniejsza niż 60 cm.
[ Dodano: 2009-08-02, 22:38 ]
prawie bym zapomniał światła te nie muszą już świecić razem z tylnymi światłami pozycyjnymi ale nie mogą świecić w nocy razem ze światłami mijania