grinch pisze:To jeszcze załóż sobie neonki pod podwoziem zró foto to Cię wrzucim do Wieś Tuning <lol2>
dla Ciebie
MaXuS pisze:Co wy się tak policji boicie... myślicie ze nie mają komu i za co zabierać dowodu... hahaha To tym co mają Xenony w nowych autach tez zabierają bo świecą im światła na "niebiesko" i z mocno???
zgredek27 pisze:MaXuS pisze:Co wy się tak policji boicie... myślicie ze nie mają komu i za co zabierać dowodu... hahaha To tym co mają Xenony w nowych autach tez zabierają bo świecą im światła na "niebiesko" i z mocno???
Juz wiem skad biora sie opinie o mlodych... wez sie zastanow co Ty w ogole mowisz.. nie masz pojecia/nie siedzisz jak widac w temacie/ zgrywasz kozaczka...nazywajmy to jak chcecie.
Niebieskie diody to zło na drodze... z daleka wygladaja jak tzw "koguty" policyjne..wprowadza to nieziemskie zamieszanie w nocy.. do tego wyglada paskudnie (to juz moje odczucie). A co do tego czy sie boimy policji czy tez nie.. uwierz mi ze mam z nimi bardzo czesto do czynienia..i nie chodzi o to czy ktos sie boi czy nie..jesli postrzegasz ich jedynie w taki sposob..to jeszcze duzo zycia przed Toba..
DLA TWOJEJ WIADOMOSCI.. oryginalny/dopuszczony do ruchu ksenon NIE świeci na niebiesko i najczesciej ma barwe 4300K. Nie świeci za mocno..o czym Ty w ogole mowisz..powinienes sie zglebic w temat..przezyc troche (przejechac PL kilka razy) a nie opowiadac glupot..
Wybaczcie ale nic mi tak nie dziala na nerwy jak wielcy kozacy internetowi i ich niewiedza..
Oczywiscie nic do Ciebie Maxus nie mam.. po prostu zastanawiaj sie co piszesz..
Tak jak juz ktos napisal.. lubiciee to zakladajcie.. mozecie tez jezdzic na mijaniach i halogenach w dzien/nocy jesli nawet nie sa konieczne..ja dalej bede wszystkich takich uswiadamial na drodze i forum ze to ZŁO z ktorym nalezy walczyc.
Światła maja swoje konkretne zastosowanie..jak chcecie się chwalić diodami itd.. to DEMO CAR i na hale pokazową.
Ale..co kto lubi.
PS: PHILIPS I OSRAM wypuscil fajne postojowki z serii BLUE..swieca ładnie na bialo.. wezcie na takie zwroccie uwage..
Jeszcze jedna edycja..w tych wszystkich marnych kolorowych malowanych zaroweczkach farba i tak predzej czy pozniej naszczescie zejdzie..
Wielkie słowa. Drażnią mnie ludzie co nie umieją kożystać ze świateł. Naginają w bezchmurną, piękną, przejrzystą noc na mijania i halogenach nie obchodzi go że razi innych na drodze bo on jest kozak bo ma halogeny. I weś takiemu przetłumacz że halogen świeci na 2-3m a tylko razi po patrzałach innych. Ja często takich bezmuzgowców traktuje drogowymi niech i oni poczują jak to jest być oślepianym.zgredek27 pisze:mozecie tez jezdzic na mijaniach i halogenach w dzien/nocy jesli nawet nie sa konieczne..