[Coupe] Lampy tylne - czarne TRESER
- PR23M3K
- Forum Audi 80
- Imię: Przemek
- Model: Audi 80 B3
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik: 1.8 JN
szukajcie na allegro, wkoncu sie pojawia, mozna sprobowac odkupic od kogos kto sprzedaje auto z takimi lampami, jest ich troche na allegro
Kiedys trafilem na firme "Auto lampy" w Bydgoszczy miala w ofercie wersje Sofica za 450 pln!! ale sprzedali ostatni komplet i juz nie sprowadzaja ich. Dostalem od nich info ze zamawiali je w Berlinie w firmie AUTO-TIP
Moze komus to info sie przyda i popyta w tej firmie
pozdro
Kiedys trafilem na firme "Auto lampy" w Bydgoszczy miala w ofercie wersje Sofica za 450 pln!! ale sprzedali ostatni komplet i juz nie sprowadzaja ich. Dostalem od nich info ze zamawiali je w Berlinie w firmie AUTO-TIP
Moze komus to info sie przyda i popyta w tej firmie
pozdro
no Przemek,z ta cena to pojechales <ok> .To przeciez za darmo.Nie masz takiego drugiego kompletu?Bo z checia przygarne <ok> .PozdroPR23M3K pisze:no i dzisiaj do mnie przyszly lampy, noweczki 8-)
[url=http://img245.imageshack.us/img245/6840/lampytreserpk3.th.jpg]Obrazek[/URL]
- cronix
- Forum Audi 80
- Kontakt:
A jak nie widać różnicy to ... zobacz do mnie na profiljmm pisze:Porównywałem swoje z Treserami i nie widze róznicy
A i jeszcze jedno koledzy jak ktos ma moze na zbyciu prawa lampke w klape i w błotnik czarna hella, to prosze o kontakt na PW. Jak sie znajdzie, to z checia pozbede sie mojego Tresera :mrgreen: