Gdzie widziałeś oryginalne soczewki za 1300zł??? Ja najtańsze widziałem za 2koła...!Misiek_Stce pisze:Koras, jak Ci one wpadły to sie szykuj na kupienie srodkow z lamp A4 2004r szkła od zespolonych + ich polerka noi cos tam jeszcze wiec wychodzi jakies 1000zł to lepi dolozyc jakies 300 i kupic soczewy orginalne 8-)
[b3/b4] Lampy tylne - zmiany koloru
- Oofol
- Forum Audi 80
- Kontakt:
tutaj masz za 1400złOofol pisze:Gdzie widziałeś oryginalne soczewki za 1300zł??? Ja najtańsze widziałem za 2koła...!Misiek_Stce pisze:Koras, jak Ci one wpadły to sie szykuj na kupienie srodkow z lamp A4 2004r szkła od zespolonych + ich polerka noi cos tam jeszcze wiec wychodzi jakies 1000zł to lepi dolozyc jakies 300 i kupic soczewy orginalne 8-)
-
- Audi 80 Klub
- Imię: Tomasz
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 1.9 1Z
- Kontakt:
-
- Audi 80 Klub
- Imię: Tomasz
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 1.9 1Z
- Kontakt:
chłopaki ja z takim pytaniem > a mianowicie chodzi o przyciemnienie przednich lamp tak jak w tej jecie na poprzedniej stronie. ktoś wcześniej napisał ze to się w tym celu maluje wszystko prócz odbłyśników na czarno. więc tak zrobiłem oczywiście na jakiejś starej lampie w ramach próby i niestety niema prawi żądnego efektu który by przypominał lampy ze zdjęcia poprzedniego.
a więdz jak się to robi dokładnie mogę liczyć na jakąś podpowiedź?
a więdz jak się to robi dokładnie mogę liczyć na jakąś podpowiedź?
Z lamp ściągnąłem klosz, ramkę która jest polakierowana również można odkręcić, przed pomalowaniem zmatowałem powierzchnie ramki do gołego plastiku aby nic nie obłaziło, do pomalowania użyłem czarnego akrylu oczywiście przed malowaniem zastosowałem podkład do plastiku dla większej trwałości, procedura łatwa i efekt ciekawy, przy okazji rozebranych lamp wyczyściłem je dokładnie i teraz wyglądają jak nowe... Pozdrawiam!
no to w takim razie w najbliższych dniach się za to zabieram :mrgreen:
bo kierunki odymione już zakupiłem :mrgreen: dzięki za wskazówki i porady
[ Dodano: 2007-05-11, 16:05 ]
he he nie wytrzymałem :mrgreen: i lampy już są gotowe he he z kierunkami super to wygląda. ale pochwale się dopiero jak niunie już odszykuje na cacuś czyli błotnik mask i zderzak będą wyklepane i pomalowane. ale już widzę ze niunia będzie o niebo lepsza niż przed wypadkiem :mrgreen:
NIEMA TEGO ZŁEGO CO BY NA DOBRE NIE WYSZŁO
bo kierunki odymione już zakupiłem :mrgreen: dzięki za wskazówki i porady
[ Dodano: 2007-05-11, 16:05 ]
he he nie wytrzymałem :mrgreen: i lampy już są gotowe he he z kierunkami super to wygląda. ale pochwale się dopiero jak niunie już odszykuje na cacuś czyli błotnik mask i zderzak będą wyklepane i pomalowane. ale już widzę ze niunia będzie o niebo lepsza niż przed wypadkiem :mrgreen:
NIEMA TEGO ZŁEGO CO BY NA DOBRE NIE WYSZŁO