[b3/b4] Lampy tylne - zmiany koloru
-
- Forum Audi 80
- Imię: Tomasz
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik: 2.8 AAH+lpg
- Kontakt:
to juz moje druga audiczka która mam tak zerobione lampy i nie pogorszyla sie jakosc oswietlenia a nie tylko ja mam takie lampy bo kilku moich kolegów tez takie maja bo im sie spodobalo ja ja sobie to zrobilem i im tez musialem malowac :lol: a nawet w CC tez bede malowal tak lampy Fajnie i Ładnie to wyglada i napewno nie pogarsza widocznosci
Pozdrawiam
Pozdrawiam
-
- Audi 80 Klub
- Imię: Tomasz
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 1.9 1Z
- Kontakt:
FranoF1 pisze:TAK pogarsza się widoczność :!: sprawdziłem na własnej skórze, nie piszcie takich bzdur że niby sie nic nie pogarsza...wprowadzacie człowieka w błąd...
pozdrawiam Krzysztof
No wlasnie to chyba Ty Frano pisalem o tym na AKP tak cos mi sie wydawalo... Wyglada na to ze czarna ramka pochlania swiatlo mimo tego iz odblysnik jest nietkniety. Jak zawsze cos za cos 8-)
...sprawdzałem przed i po na tych samych żarówkach i było definitywnie widać, iż światło krócej świeciło…kolczyx pisze:FranoF1, to morze napisz na jakiej poctawie bo ja nie zauwarzylem róznicy no chyba ze jestem slepy ale tez zalorzylem zaróki które ponoc daja 30% wiecej swiatla to moze dlatego nie zauwarzylem pozdro
- Oofol
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Ja sie długo nad tym zastanawiałem ale skapitulowałem... Ramka jednak nie dla hecy jest pomalowana taką samą farbą jak odbłyśnik! U mojego ojca zaczął się łuszczyć lakier właśnie z tej ramki i w stosunku do drugiego reflektora ("sprawnego") jest różnica... jak by wstawić soczewy to i można malować ale na H4 tego raczej nie zrobię bo za dużo jeżdżę po ćmaku...