[All] Malowanie zaciskow i bebnow
może by kolega jakąś fotkę zapodał..witam ja w swojej B4 mam pomalowane na żółtoo i daje too naprawde ladny efekt przez 17" felgach Antera...bardzo ladnie to wyglada boo rowniez mam ciemny samochod ..mocny ciemny zgnily zielen moze fachowo ..Labiel moze potwierdzi bo praktycznie sasiad heh a Tobie Labiel tez radze zółte wiesz jak to u mnie wyglada...
Ja też przymieżam się do malowanka i wiecie najlepiej jak mozna porówna zdjęcia bo z samego opisu to jednak nie to :-|
Co sądzicie o takim lakierze do zacisków : http://www.allegro.pl/item328130073_fol ... w_red.html ??
Warto to kupować ?
Warto to kupować ?
- Motostacja pl
- Forum Audi 80
- Imię: Motostacja PL
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik: 2.8 AAH
- Kontakt:
Krzysztof_Suliko, ja bym nie przepłacał. To wszytsko tak łądnie pięknie wygląda jak się kupuje nówki zaciski i je maluje, ale takich przypadków raczej u nas na forum nie ma. Kup zwykłą farbę i do tego utwardzacz i będziesz miał taki sam efekt.
Kurcze miałem te swoje zaciski pomalować, ale co drugi dzień jestem w pracy i jakoś nie mogę się zebrać. A jak już sie zabiorę to pewnie będę malował jeden zacisk lub jeden bęben na dzień, co daje w sumie 4 dni pracy a że będę mógł to robić co drugi dzień to w sumie cała operacja potrwa tydzień.
Kurcze miałem te swoje zaciski pomalować, ale co drugi dzień jestem w pracy i jakoś nie mogę się zebrać. A jak już sie zabiorę to pewnie będę malował jeden zacisk lub jeden bęben na dzień, co daje w sumie 4 dni pracy a że będę mógł to robić co drugi dzień to w sumie cała operacja potrwa tydzień.
- Motostacja pl
- Forum Audi 80
- Silnik: 2.8 AAH
- Kontakt:
- Motostacja pl
- Forum Audi 80