[b3] Stylizacja - koncepcja, dodatki, opinie
<<ale co? wyjdziecie panowie sobie do sklepu i otworzycie maskę żeby ludzie oglądali??>>
Ja sie z tym niezgadzam i to bardzo ja wszystkie przeróbki i wszystkie wizualne zmiany itp. robie tylko i wyłącznie dla swojego własnego oka dla swojej przyjemności a nie po to zeby konkurentować z jakimiś golfami czy bmw w konkursie któremu z nas bardziej się swieci silnik. a wszystko co robie to tylko po to zeby jak otwoze maske w swoim garazyku i zobacze taki błyszczacy się silniczek to od razu mi sie humor poprawi 8-)
Ja sie z tym niezgadzam i to bardzo ja wszystkie przeróbki i wszystkie wizualne zmiany itp. robie tylko i wyłącznie dla swojego własnego oka dla swojej przyjemności a nie po to zeby konkurentować z jakimiś golfami czy bmw w konkursie któremu z nas bardziej się swieci silnik. a wszystko co robie to tylko po to zeby jak otwoze maske w swoim garazyku i zobacze taki błyszczacy się silniczek to od razu mi sie humor poprawi 8-)
- topor
- Forum Audi 80
- Imię: Toporski
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0 ACE+lpg
- Kontakt:
no mam nadzieje ze niekt nnie konkuruje z golfami i starmi bmw... kazdy robi cos dla siebie a nie po to co kierowcy wymienionaych wyzej aut;p Mysle ze najlepszy efekt daje samochod bez zadnych przerobek optycznych z ładnymi kolami z oponkami na niskim profilu. To jest tylko i wylacznie moje zdanie...
ja wole delikatny optyczny tuning niz niski profil opontopor pisze:no mam nadzieje ze niekt nnie konkuruje z golfami i starmi bmw... kazdy robi cos dla siebie a nie po to co kierowcy wymienionaych wyzej aut;p Mysle ze najlepszy efekt daje samochod bez zadnych przerobek optycznych z ładnymi kolami z oponkami na niskim profilu. To jest tylko i wylacznie moje zdanie...
ładnie zrobiona (albo idealnie utrzymana) zawartość pod maską dla mnie ma większą wartość niż to co widać z zewnątrz, bo jak już to się komuś pokazuje, to widz taki potrafi to najczęściej należycie docenić - nie otwiera się maski przed byle kim....
Nie zostanie się też wtedy posądzonym o próby lansowania się na siłę (laminatami i siatexem - ale to extremum oczywiście)
z tuningiem Audi jest jak z makijażem kobiety - dyskretny i delikatny podkreśla jej walory, zbyt ostry i krzykliwy wygląda karykaturalnie.
Topor, twoja furka na zdjęciach wygląda ślicznie i poprawianie wyglądu nie powinno zepsuć ORYGINALNEGO wyglądu autka. niskoprofilowe opony na ładnych felgach na pewno dodają uroku...tak samo jak błyszczące miedzią nowe przewody hamulcowe czy pomalowany ogniotrwałą farbą kolektor wylotowy - ale to już nie każdy obejży i doceni...
Nie zostanie się też wtedy posądzonym o próby lansowania się na siłę (laminatami i siatexem - ale to extremum oczywiście)
z tuningiem Audi jest jak z makijażem kobiety - dyskretny i delikatny podkreśla jej walory, zbyt ostry i krzykliwy wygląda karykaturalnie.
Topor, twoja furka na zdjęciach wygląda ślicznie i poprawianie wyglądu nie powinno zepsuć ORYGINALNEGO wyglądu autka. niskoprofilowe opony na ładnych felgach na pewno dodają uroku...tak samo jak błyszczące miedzią nowe przewody hamulcowe czy pomalowany ogniotrwałą farbą kolektor wylotowy - ale to już nie każdy obejży i doceni...
ww gadzety mam w wersji podstawowej, co doradzisz abym mogl w swojej dolozyc ?foxbat pisze: Ale możesz zrobić parę modów typu wstawienie obrotomierza, elektrycznych szyb, reflektorów przeciwmgielnych.
Mam do pomalowania liste (obwodke wlotu powietrza) imitujaca B3 na B4, co ew. poza tym moglbym zrobic ?
- topor
- Forum Audi 80
- Imię: Toporski
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0 ACE+lpg
- Kontakt:
hmm B3 to B3. moim zdaniem nie ma co upodabniac b3 do b4 takim sposobem. B3 jest na swoj sposob piekna i tanimi gadzetami mozesz ja tylko "zniszczyc" -kolejny raz poruszylem temat gustu... zrobisz jak bedziesz uwazal, tylko takie jest moje zdanie. Poza tym zainwestowalbym w oryg kolpaki lub alu:)
pozdrawiam i jezeli Cie urazilem w jakis sposob to wielkie sorki
pozdrawiam i jezeli Cie urazilem w jakis sposob to wielkie sorki
Ta imitacje kupilem za 20zl + troche szpachli i nabije puszke lakieru wiec maks 50zl - nie duzo a zawsze jakies "ulepszenie" Jak sie nie spodoba to wystawie na allegro...
Co do kół - to u mnie tragedia... po maturze moze sie dorobie jakichs ALU jak jakas fuche dorwe
Co do kół - to u mnie tragedia... po maturze moze sie dorobie jakichs ALU jak jakas fuche dorwe
Ostatnio zmieniony 28 lut 2010, 22:35 przez Emem, łącznie zmieniany 1 raz.
Prawda jest taka że niskobudżetowy tuning nigdy nie bedzie dobrze wyglądał....o gustach sie nie dyskutuje :p W sumie za grosze okazje maielm to kupic to kupilem, bo na wiecej raczej mnie nie stac
Orientuje sie ktos ile mzoe kosztowac jakis "delikatny" spojler na klape bagaznika ?
Ja zamiast zakładać na auto jakieś tanie gadżety wolałbym zostawić seryjne autko. Odłożyć troche więcej kasy i kupic coś pożądniejszego, np fajne felgi czy zderzaki....