[All] Stylizacja - poszerzanie nadkoli
- Krycha
- Forum Audi 80
- Imię: Krystian
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.6 ABC
- Kontakt:
Może być kiepsko :mrgreen: O gwint w dobrej cenie jest obecnie ciężko na allegro, miałem swój sprzedałem myślę, że dość tanio. Tak wiec chyba raczej pozostaje szukać i czychać na odpowiednią zawieszke, a o gumach w sprężyny to zapomnij
Ewentualnie popytaj blacharzy na wiosce, może któryś ma jakieś pojęcie i w miarę jakiś możliwy sposób wyciągnie Ci delikatnie te nadkola. Zawsze trochę będzie mniej kuć w oczy to wystające koło.
Ewentualnie popytaj blacharzy na wiosce, może któryś ma jakieś pojęcie i w miarę jakiś możliwy sposób wyciągnie Ci delikatnie te nadkola. Zawsze trochę będzie mniej kuć w oczy to wystające koło.
To zależy czym i kto to zrobi.Można tylko lekko wyciągnąć nadkola tą maszynką o której pisali koledzy wyżej a można też bawić się kupno reperaturek błotników,potem w spawanie,szpachlowanie,malowanie itp.Niki20 pisze:Panowie poszerzenie nadkoli jest opłacalne?? Wygląda to jakoś? Czy może znacie jakiś sposób na zwiększenie ET??
Wiem że Biernacki w Wawie kiedyś to robił.Zakład na Chłodnej 45.Błotnik musi być bez szpachli.Koszt podobno ok.400-500zł.Można też zrobić sobie w domku samoróbkę z lewarka i crash padu od motocykla ale dokładnie nie wiem co i jak bo nigdy mnie nie ciągneło poszerzanie nadkoli.
OOO mozna i tak sobie poszerzyć jak na foto.Ktoś chętny na taki sposób? :mrgreen:
Niki20, koszt taki o jakim słyszałem jakiś czas temu.Być może teraz ze stówkę można by urwać.Trzeba by się dowiedzieć co i jak.Jeśli ktoś chce poszerzyć nadkole o 10-15mm max.20mm to można samemu samoróbką albo tą maszynką do tego stworzoną i zrobić to w domku.Ponad te wymiary to chyba już tylko blacharz.
Niki20, Poszukaj w sieci-na You tube(są film co i jak) i zapytaj Wujka Googla.Będzie widział na pewno. :mrgreen: Niki20, ale zastanów się-moim zdaniem na 9J z ET 15 nie ma co poszerzać nadkoli.Sam mam 9J ale ET ok.7 i nie mam zamiaru nic poszerzać.Szkoda lakieru i ocynku bo ponoć przy takim zabiegu jeśli się to zrobi nieumiejętnie może popękać.
[ Dodano: 2010-04-18, 19:51 ]
Niki20, masz tak na szybko.Nawet nie oglądałem ale to chyba to.
Poszukaj w Google.
[ Dodano: 2010-04-18, 19:51 ]
Niki20, masz tak na szybko.Nawet nie oglądałem ale to chyba to.
Poszukaj w Google.