[All] Tapicerka - wymiana foteli welurowych na skórzane
- maniekmac
- Forum Audi 80
- Imię: Mariusz
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Coupe
- Silnik: 2.3 NG
Ja do Cabrio założyłem fotel recaro który miał szyny z Audi A4 i jedyną przeróbką było odcięcie od fotela tej prowadnicy bliżej tunelu i przyspawanie jej ponownie o jakieś 1,5/2 cm węziej. Po odcięciu slizgu ustawiłem wszystko jak należy na aucie w szynach w podłodze i lekko przyłapałem spawarką. Sprawdziłem czy wszystko działa bez oporów i następnie po wyjęciu fotela solidnie zespawałem i po robocie. Pozdrawiam
- kochan1984
- Forum Audi 80
- Kontakt:
tak to wyszło u mnie sory za jakość itd ale po prostu to jedyna fotka jaką zrobiłem po zrobieniu kolczat widział na żywo więc może niech on się wypowie Tapicerka jest zrobiona bardzo dobrej gatunkowo Eco Skóry na tapicerkę zeszło mi 6 Metrów bieżących bez przednich boczków muszę podjechać dokupić bo brakło na nie no i ja robiłem na spokojnie lekko ponad miesiąc bo miałem zastępcze fotele pożyczone z Golfa 3 w samochodzie
- Kolczat
- Forum Audi 80
- Imię: Marcin
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.3 NG+lpg
- Kontakt:
no krzesla z golfa byly przejechane ;p calosc naprawde Wojtkowi wyszla super, narzekal na jakies tam nie dociagniecia, ale przez niego musze przestac pic desperadosy, a zaczac spowrotem zubry i zbierac na swoja nowa skore ;p albo przynajmniej fotele, np z s3 oczywiscie recaro w bezowej skorze z alcantara
i wlasnie kochan1984, ten tysiak mysle starczylby na dwa fotele
ps wiem ze odpowiadasz zalozycielowi tematu, ale widze ze on napisal tego jednego posta i poszedl wpiz... se : D
i wlasnie kochan1984, ten tysiak mysle starczylby na dwa fotele
ps wiem ze odpowiadasz zalozycielowi tematu, ale widze ze on napisal tego jednego posta i poszedl wpiz... se : D
-
- Forum Audi 80
- Kolczat
- Forum Audi 80
- Imię: Marcin
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.3 NG+lpg
- Kontakt:
wiesz ja tez mam zdjecie mojego wnetrza ktore jest cudne i pieknitukie, ale w rzeczywistosci mam mnostwo nie doskonalosci... wiec na zdjeciach bym sie nie opieral... pozatym moze i do avanta czy sedana jest latwo znalesc, ale do cabrio juz strasznie ciezko - powod? - no nieszczesne skladane przednie siedzenia...
-
- Forum Audi 80