[Coupe] Zmiana klapy na opcje bez spoilera...?
- GreenGreen
- Forum Audi 80
- Kontakt:
No cóż biorąc pod uwagę okoliczności muszę kupić nową klapę aby tą nie oryginalną wywalić w diabły. Ale w takim wypadku nie będzie mi szkoda pobawić się i obciąć z niej spoilera. A wyglądało by to zapewne jak krótki sedan. Jak nie zapomnę zrobić zdjęcia to wstawię tak dla ciekawości. Ale do wiosny sporo czasu.
I błagam bez takich tekstów o domorosłych tunerach - ja swoją zachowam w oryginale a skoro klapę i tak muszę zmienić to co mi szkoda się przed tym pobawić
I błagam bez takich tekstów o domorosłych tunerach - ja swoją zachowam w oryginale a skoro klapę i tak muszę zmienić to co mi szkoda się przed tym pobawić
- szuan
- Forum Audi 80
- Kontakt:
pozwoliłem sobie zrobić małe i na szybko VT ale nie wyszło za dobrze bo wygumowałem całą klape :oops:GreenGreen pisze:wyglądało by to zapewne jak krótki sedan.
PS. kiedyś widziałem zdjęcie na necie takiej kameleonowej coupety na sąsiednich blachach (cz albo sk) i wyglądało to gorzej niż jakiś ulep <lol> - szukajcie, a znajdziecie - bo ja nie mam czasu <ok>
pozdro.
- GreenGreen
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Szczerze wam powiem, że widziałem coś takiego w niemcowni, ale jest jedno ale i to bardzo duże... po pierwsze należało do domorosłego niemieckiego tunera, który stwierdził, że zmodernizuje swoje Coupe i zlikwidował spoiler a tylne swiatla wrzucił z nowego passata i wszystko zaszpachlował, efekt... erm no nieciekawy w dodatku nie dokończył swojego tworu i chciał sprzedać za jakieś chore pieniądze chyba z 10000 euro o ile się nie mylę, przód też wyrezał chyba z nowej A5 czy coś, było to dość dawno temu więc nie mam zdjęć a do sprzedania pewnie też już go nie ma wystawionego... w każdym bądź razie wyglądało nieciekawie i osobiście nie polecam ucinania tego spoilera.