[Coupe] Zmiana klapy na opcje bez spoilera...?
- GreenGreen
- Forum Audi 80
- Kontakt:
- maras_1987
- Forum Audi 80
No mi osobiscie tez w coupe bardzo podoba sie spojler, a ucinanie go to chyba niszczenie tego co namazali projektanci :mrgreen: Kiedys ogladalem filmiki na youtubie i wlasnie sobie przypomialem ze byla tam coupetka bez spojlera 8-) http://pl.youtube.com/watch?v=II_DEXn6nHY
fajgi pisze:w tym merolku to chyba lekko za duza ta "loteczka" jak da mnie hehesłuszne słowa <ok> <ok>jmm pisze:A moim zdaniem, nie pasuję, Audi Coupe to nie Calibra, tylko fura wyższej klasy, ukierunkowana bardziej na luksus niż sport
Ten merol został stworzony do sportu i stąd taka lotka. Dowaliłeś tak jakbyś powiedział, że Lancer Evo albo Impreza WRX mają za duże lotki
Bo szczerze mówiąc uroda tych lotek jest dyskusyjna, kiedyś widziałem EVO IX bez tego wieszaka na pranie i wyglądał superchips pisze:fajgi pisze:w tym merolku to chyba lekko za duza ta "loteczka" jak da mnie hehesłuszne słowa <ok> <ok>jmm pisze:A moim zdaniem, nie pasuję, Audi Coupe to nie Calibra, tylko fura wyższej klasy, ukierunkowana bardziej na luksus niż sport
Ten merol został stworzony do sportu i stąd taka lotka. Dowaliłeś tak jakbyś powiedział, że Lancer Evo albo Impreza WRX mają za duże lotki
Zapewne spełniają swoje zadanie na torze, ale nie w codziennej eksploatacji.
- GreenGreen
- Forum Audi 80
- Kontakt:
- GreenGreen
- Forum Audi 80
- Kontakt: