[b3/b4] Zmiany stylistyczne - opinie forum ?
[b3/b4] Zmiany stylistyczne - opinie forum ?
Co panowie sądzicie o takim delikatnym tuningu B3 oczywiscie to tylko projekt na programie graficznym tworzony wspolnie z moja Pania Ale chcialbym dowiedziec sie co wy na to
Ostatnio zmieniony 05 kwie 2010, 19:04 przez X3LucH, łącznie zmieniany 2 razy.
-
- Moderator
- Imię: Michał
- Model: Inny
- Nadwozie: Coupe quattro
- Silnik: 2.8 AAH
- Kontakt:
<ok> no coz nie wiem zabardzo o co chodzilo z ta zmiana, ja to odczytalem jako pomalowanie zderzaka w kolor - jesli tak to masz moja aprobate mozesz tez zgladzic listwy i zrobic go jednoelementowy ale wtedy tyl tez musi taki byc...a delikatne halogeny sobie odpusc wstaw juz lepiej orginaly za 200pln z kierunkami za 50pln + malowanie zderzaka z podkladem flex i kilkoma warstwami lakieru to 300pln min + lakier wiec jak widzisz 600pln jak nic potrzebny jest na ten pomysl, a nie wspomnielismy jeszcze o np. maskowaniu dziur po listwach jezeli bys wybral taka opcje...
czy nadal masz chec na zmiany ?
czy nadal twoja pani cie popiera ?
Jesli wszystko jest na tak to lepiej dolozyc 150 pln i miec zderzak cabrio po 97 roku i go tylko pomalowac
czy nadal masz chec na zmiany ?
czy nadal twoja pani cie popiera ?
Jesli wszystko jest na tak to lepiej dolozyc 150 pln i miec zderzak cabrio po 97 roku i go tylko pomalowac
Chociaż jedno poparcie dla was audi To Audi ale mala zmiana nie przekresla lini samochodu Nie wstawilem tu spoilera z boilidu ktory kosi trawnik tylko zaokraglilem delikatnie zdezak A6 jak juz pisalem wyzej ma mniej wiecej ta sama linie i jakos to wyglada ale coz tak jak kolega pisal wyzej sa ludzie przywiazani do pierwotnego wygladu i sa ludzie ktorzy lubia cos jednak w nim zmienic ja jestem jednym z nich
Pozdrawiam
[ Dodano: 2008-07-17, 23:35 ]
UFOtm Dzieki za wyliczenie i co do pieniedzy jesli sie upre to zrobie to bez wzgledu na koszty wkoncu to moj pierwszy samochod :mrgreen: Ale co do ostatniej czesci posta napisales ze mozna kupic zdezak do Cabrio 97 czy bedzie pasowal bez przerobek do 80 b3 czy jednak bedzie troszke grzebania ?
Pozdrawiam
[ Dodano: 2008-07-17, 23:35 ]
UFOtm Dzieki za wyliczenie i co do pieniedzy jesli sie upre to zrobie to bez wzgledu na koszty wkoncu to moj pierwszy samochod :mrgreen: Ale co do ostatniej czesci posta napisales ze mozna kupic zdezak do Cabrio 97 czy bedzie pasowal bez przerobek do 80 b3 czy jednak bedzie troszke grzebania ?
-
- Moderator
- Imię: Michał
- Model: Inny
- Nadwozie: Coupe quattro
- Silnik: 2.8 AAH
- Kontakt:
<ok> Bastek, oswietlenie nie jest koniecznoscia a jesli sie chce mozna wsawic do tego zderzaka zwykle halogeny ori...pozatym ceny tego oswietlenia spadaja i sa juz dostepne kaplety od 400pln.
Do b3 po naprawde delikatnej obrobce koncowki zderzaka podchodzi on tak samo latwo jak do b4...moj pierwszy zderzak cabrio mialem wlasnie sciagniety wczesniej z b3
Co do zmiany wygladu zderzaka rozwaz moja propozycje i nie rob niczego po kosztach jesli chodzi o malowanie zderzaka i jego przygotowanie do malowania
Do b3 po naprawde delikatnej obrobce koncowki zderzaka podchodzi on tak samo latwo jak do b4...moj pierwszy zderzak cabrio mialem wlasnie sciagniety wczesniej z b3
Co do zmiany wygladu zderzaka rozwaz moja propozycje i nie rob niczego po kosztach jesli chodzi o malowanie zderzaka i jego przygotowanie do malowania