[B3 1,8] brak stabilności
-
- Forum Audi 80
[B3 1,8] brak stabilności
Witam wszystkich mam mały problem z moim audi 80 b3 samochód ten miał bardzo złe amortyzatory z przodu i siedział totalnie na dole,wymieniłem amortyzatory spręzyny i amory orginał,drązki nowe samochód podniosł się do góry,ale teraz jest strasznie nie stabilny,wystarczy mały ruch kierownicą a ona lata jak wachało z lewej na prawo i buja całym samochodem,nie chce się sama ustabilizować i niewiem co moze być tego przyczyną może powinienem jechać teraz na ustawienie zbierzności???kompletnie niewiem co mam z tym zrobic,prosze o pomoc z góry dziękuje ;-)spręzyny i amory orginał,drązki nowe
Ostatnio zmieniony 14 maja 2009, 00:07 przez zielony18181, łącznie zmieniany 3 razy.
Re: brak stabilności
( i niewiem co moze być tego przyczyną może powinienem jechać teraz na ustawienie zbierzności???kompletnie niewiem co mam z tym zrobic,prosze o pomoc z góry dziękuje [/quote]
dokladnie ja mialem tak samo po ustawieniu bierznosci wszystko wrocilo do normy. tylko przed dokladnie posprawdzaj pozostale elementy czy nie maja luzu itp.
dokladnie ja mialem tak samo po ustawieniu bierznosci wszystko wrocilo do normy. tylko przed dokladnie posprawdzaj pozostale elementy czy nie maja luzu itp.
Kolego a może masz obniżone zawieszenie i dlatego auto siedziało na dole. Może do tej obniżonej zawiechy miałeś krótsze amorki, a teraz jak założyłeś standardowe to te amorki nie współpracują z sprężynami.
I tak jak misiek440 napisał popraw nazwe tematu żeby było zgodnie z regulaminem, bo temat poleci do kosza.
I tak jak misiek440 napisał popraw nazwe tematu żeby było zgodnie z regulaminem, bo temat poleci do kosza.
- Motostacja pl
- Forum Audi 80
- Imię: Motostacja PL
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik: 2.8 AAH
- Kontakt:
-
- Forum Audi 80
- Motostacja pl
- Forum Audi 80
- Imię: Motostacja PL