Dobry koleś A ktoś widział co zrobił z tą budą, w którą wjechał?ignac112 pisze:Szkoda, że akcja ze skuterem śnieżnym nie została uwieczniona
Dwuregionowy spot wisoenny - ELBLĄG
Znajomy był na tym dużym parkingu i trochę fotek napstrykał
Wrzucam link do nich ; )
http://imageshack.us/photo/my-images/85 ... 7x800.jpg/
Wrzucam link do nich ; )
http://imageshack.us/photo/my-images/85 ... 7x800.jpg/
spokostuku potrzebuje troche czasu na obrobke.
zapewne pojawi sie link do galerii.
ja sie chyba jeszcze nie wypowiadalem..rowniez bardzo dziekuje za organizacje.specjalnie nie angazowalem sie w to przedsiewziecie(no poza afera ),troche troche sie nauczylem patrzac z boku na bloku... rowny gosc i szkoda ze byly miedzy nami zgrzyty.
na przyszlosc postaram sie ze swojej strony jakos ogarniac problemy w inny sposob.
liczna grupa pomorska tworzy zwarta i lojalna grupe ktorej wam zazdroszcze..chyba musze brac wiecej przykladow z waszego przywodcy..dzieki jeszcze raz.
zapewne pojawi sie link do galerii.
ja sie chyba jeszcze nie wypowiadalem..rowniez bardzo dziekuje za organizacje.specjalnie nie angazowalem sie w to przedsiewziecie(no poza afera ),troche troche sie nauczylem patrzac z boku na bloku... rowny gosc i szkoda ze byly miedzy nami zgrzyty.
na przyszlosc postaram sie ze swojej strony jakos ogarniac problemy w inny sposob.
liczna grupa pomorska tworzy zwarta i lojalna grupe ktorej wam zazdroszcze..chyba musze brac wiecej przykladow z waszego przywodcy..dzieki jeszcze raz.
no zacnie zacnie...
Widać ze była Was tam spora zgraja.. Chociaz aura.. Płynna. Ja niestety odstawiłem swoja laleczkę do wymiany szyby i dzisiaj odebrałem dopiero . Choć w sumie z Windshotem jadąc około 70 na godzinę może bym dojechał bez zapalenia zatok .
bloku napisz który w rzedzie to Twoj bo ciekaw jestem... Bylem w czwartek w Gdańsku iliczylem na spotkanie.
tak czy siak gratuluje udanego spotkania fanów 4pierscieni
bloku napisz który w rzedzie to Twoj bo ciekaw jestem... Bylem w czwartek w Gdańsku iliczylem na spotkanie.
tak czy siak gratuluje udanego spotkania fanów 4pierscieni