Może masz czujniczek walnięty i dlatego. U mnie sygnalizuje jak spada poziom w okolice MIN. - a spada bo przepuszcza mi płyn na opasce przy zbiorniczku (musze ją wymienić <ok> ).Kolczat pisze:Loczek, szkoda ze jak wracalem z Nysy mi nie zapiszczalo bo wtedy moze bym wczesniej sie zorientowal ze mam coraz mniej plynu w zbiorniku wyrownawczym ;p
[cabrio, b3, b4] cóż to za sitko między zegarami?
-
- Forum Audi 80
- Imię: Andrzej Cz
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik: 2.8 AAH
Nie trzeba puszczać nowego zasilania aby pozbyć się brzęczyka przy włączonym radiu bo i tak to nic nie da.Canibal pisze:Jak wam nie wystacza to sobie pociagnijcie nowe kabel plusowy do zazasilania radia Duzo pracy nie trzeba ani materiałow .Za to problem z brzeczykiem przy otwartych drzwiach znika sam.
Trzeba odciąć biały kabel idący od samochodu do kostki ISO radia, jest on podłączany pod wyjście automatycznej anteny radia, czyli plus gdy radio jest włączone. Tylko tam są podłączone dwa takie kable jeden jest od brzęczyka a drugi od wzmacniacza anteny więc trzeba trafić właściwy.
- Kolczat
- Forum Audi 80
- Imię: Marcin
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.3 NG+lpg
- Kontakt:
to znaczy kontrolka mi sie zaswieca ale nie piszczy, napewno mam tak jak piszesz... cos wlaniete i tyle, ale za duza to pierdola zeby sie nie przejmowac, tym bardziej ze opanowalem juz uklad chlodniczy i mam stan od ponad roku ;]Loczek pisze:Może masz czujniczek walnięty i dlatego
a opaski moze nie trzeba wymieniac a dokrecic? ja tak wlasnie zrobilem ze wszystkimi opaskami i jak reka odiął, jak pisze, poza felerem nie dokreconego zbiornika w Nysie to caly czas pod maksimusem plyn sie buja