[all b3/b4]deska rodzdzielcza pod airbag
[all b3/b4]deska rodzdzielcza pod airbag
Witam
Noszę się z wymianą deski oraz boczków w mojej ACQ/b3 na nowe parapety. Do deski będę potrzebował zaślepki airbag to wiem. Ale zastanawiam się co dalej. Czy decha pasuje bez problemów w mocowania starej? Gdzieś czytałem, że z boczkami jest jakiś problem. Czy ktoś wie jaki? Może jest możliwe dołożenie samych kieszeni do starych boczków?
Pomożecie? 8-)
Noszę się z wymianą deski oraz boczków w mojej ACQ/b3 na nowe parapety. Do deski będę potrzebował zaślepki airbag to wiem. Ale zastanawiam się co dalej. Czy decha pasuje bez problemów w mocowania starej? Gdzieś czytałem, że z boczkami jest jakiś problem. Czy ktoś wie jaki? Może jest możliwe dołożenie samych kieszeni do starych boczków?
Pomożecie? 8-)
Z boczkami na bank nie będzie problemów bo blachę masz już pod parapet, więc będzie to na zasadzie P&P. Ja u siebie jak zakładałem parapet niestety musiałem pobawić się w rzeźnika i powycinać trochę blachy bo klamki w starych boczkach są trochę w innych miejscach. Co do deski nie wiem a nie chcę wprowadzać cię w błąd, ale nie powinno być problemu
To kupiłeś deskę bez półki i schowka ? Półka jest przykręcana na 5 wkrętów, a schowek to się dopiero dowiem.PanGie pisze:Witajcie koledzy podepne się do tematu deska ładnie pasuje ale nie pasują mocowania schowka i tej osłony przykręcanej nad nogami kierowcy więc jak to zamontować ma ktoś może foto od spodu takiej deski i jej mocowań ??