[cabrio 92] fotele przód
[cabrio 92] fotele przód
włąściwie to nie wiem gdzie posta zadać.
Już raz zmieniłem fotele na nie wysiedziane a i tak plecy mi pękają. Spędzam opór czasu w samochodzie i wygodne siedzisko jest niezbędne.
Macie jakiś pomysł z czego by tu upchnąć taborety na przód?
Coś co nie wymagało by wielkiej rzeźby a żeby było wygodne no i żeby się zmieściło. Najlepiej jak by chciało być wypaśne jakieś jednak wszystkie te z full comfort są z wielodrzwiowych a "wajcha" do kładzenia fotela w cabrio jest niezbędna. Ponieważ mam w planie upchnąć jakąś drogą i nie banalną skórę cena samych krzesełek nie jest już priorytetem, najważniejsze, żeby chciały być wygdne i żeby chciały się zmieścić.
Mi już brakło pomysłów. najlepsze co znalazłem to 607 ale te nie są do 2 drzwiowych
Już raz zmieniłem fotele na nie wysiedziane a i tak plecy mi pękają. Spędzam opór czasu w samochodzie i wygodne siedzisko jest niezbędne.
Macie jakiś pomysł z czego by tu upchnąć taborety na przód?
Coś co nie wymagało by wielkiej rzeźby a żeby było wygodne no i żeby się zmieściło. Najlepiej jak by chciało być wypaśne jakieś jednak wszystkie te z full comfort są z wielodrzwiowych a "wajcha" do kładzenia fotela w cabrio jest niezbędna. Ponieważ mam w planie upchnąć jakąś drogą i nie banalną skórę cena samych krzesełek nie jest już priorytetem, najważniejsze, żeby chciały być wygdne i żeby chciały się zmieścić.
Mi już brakło pomysłów. najlepsze co znalazłem to 607 ale te nie są do 2 drzwiowych
a siedział ktoś na tym? http://moto.allegro.pl/show_item.php?it ... d00be2ff62
-
- Forum Audi 80
Foteli musisz szukać od coupe/cabrio które mają możliwość łamania się. I teraz ważna sprawa mówisz o komforcie i każdy ci poleca fotele od S lub RS nie wiem jak jest z tymi fotelami ale ja mam u siebie od compi wsadzone i są dużo twardsze od zwykłych kubłów i jeżeli mówisz o komforcie a mają być miękkie to będzie ciężko ponieważ każdy fotel sportowy będzie twardszy niż zwykły i po pewnym czasie możesz odczuć plecy od twardości. I będziesz nie zadowolony bo będą twarde fotele.
ja naprawdę nie wiem skąd się bierze wyobrażenie, że jak miękkie to wygodne. Prawda jest taka, że im twardszy fotel tym mniej męczy, a miękki to jest dobry do leczenia kaca przy nudnym filmie. Jednak głęboki kubeł już odpada, bo trzeba móc się trochę ruszyć, usiąść w kurtce i takie tam.
Idealny dla mnie byłby fotel z fiesty XR, bo to najlepsze siedzisko na jakim kiedykolwiek siedziałem, ten jednak nie ma regulacji góra dół no i sam w sobie jest już wysoki.
Idealny dla mnie byłby fotel z fiesty XR, bo to najlepsze siedzisko na jakim kiedykolwiek siedziałem, ten jednak nie ma regulacji góra dół no i sam w sobie jest już wysoki.
- szuan
- Forum Audi 80
- Kontakt:
recaro z VW golf mk3 - szyny P&P pasują i łamane oparcia
recaro z VW passat b3/4 - P&P nie łamane
fotele z serii ERGOmed (recaro), mozliwosc dopasowania fotela praktycznie idealnie, wystepuja tez lamane i elektrycznie ustawiane, wentylowane, podgrzewane, itp przewaznie ludzie w dostawczakach takie montuja ktore lataja kilkaset km dzinnie.
siedzenia w serii 80 dla mnie osobiscie nigdy nie byly wygodne i nie będą poza w.w. recaro montowanymi za doplata.
ja u siebie mam fotel kubelkowy bbs i jestem z niego mocno zadowolony i nie narzekam na bóle pleców po trasie
http://www.auto-spezialsitze.de/Sitzprogramm_BBS.htm
recaro z VW passat b3/4 - P&P nie łamane
fotele z serii ERGOmed (recaro), mozliwosc dopasowania fotela praktycznie idealnie, wystepuja tez lamane i elektrycznie ustawiane, wentylowane, podgrzewane, itp przewaznie ludzie w dostawczakach takie montuja ktore lataja kilkaset km dzinnie.
siedzenia w serii 80 dla mnie osobiscie nigdy nie byly wygodne i nie będą poza w.w. recaro montowanymi za doplata.
ja u siebie mam fotel kubelkowy bbs i jestem z niego mocno zadowolony i nie narzekam na bóle pleców po trasie
http://www.auto-spezialsitze.de/Sitzprogramm_BBS.htm
-
- Forum Audi 80
ale zle mnie odebrales, to nie byl atak, pewnie ze lubie jak jest miekko, ale tak przez pierwsze 20 minut, a tyle to i na desce z sękiem bym wytrzymal, robi sie gorzej jak po 16 godzinach ciaglej jazdy okazuje się, że jeszcze trzeba zrobić 8 . Wtedy ma się gdzieś co się lubi, a zaczyna się patrzeć na to czego się potrzebuje.pawelk2002 pisze:sory ale nie jestem prorokiem i nie wiem czy lubisz twarde fotele czy miękkie każdy coś innego lubi
no ale lista możliwości się powiększa, może coś się upoluje na aledrogo
-
- Forum Audi 80