[B3 1.8 PM] Mokre wygłuszenie podłogi
-
- Forum Audi 80
[B3 1.8 PM] Mokre wygłuszenie podłogi
witam po kupnie auta widziałem ze na dywanie u kierowcy jak i za kierowcą są plamy jak by kiedyś tam była woda ale jak ręką dotykałem to jest suche ale ostatnio puszczałem pod wykładzina kable i nie wiem jak nazwac wą wełnę czy może wygłuszenie podłogi to własnie w miejscu nóg kierowcy jak i za kierowcą ta wełna jest mokra i nie wiem co teraz zrobić czy wysuszyć tylko czy może pokusic się o wymianę na cos innego i tak w ogóle z kat tam się wziła ta woda bo dywan cały czas suchy więc jak by leciało nadal to by był mokry
- hudy
- Forum Audi 80
- Imię: Robert
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0 ABT
- Kontakt:
Przyczyn może być kilka np uszczelka linki maski, nagrzewnica, dziurawa podłoga chodź to ostatnie to pewnie przed tobą jak nie wysuszysz wykładziny. Taki materiał lubi trzymać wilgoć i jak go nie wysuszysz to podłoga zacznie w końcu gnić od wewnątrz. Aby wysuszyć musisz wyjąć całą na zewnątrz bo otwarte drzwi mogą nie wystarczyć.
-
- Forum Audi 80
ok dobra co muszę dokładnie zdemontowac aby wydostac cała wykładzine na zewnątrz i co może zastosować zamiast tej fabrycznej wełny czy jak to się tam zwie
[ Dodano: 2016-09-06, 17:59 ]
a jak sprawdzić co było przyczyna bać jest przyczyną bo wedłóg mnie tam józ nic nie przybywa bo jest tak samo mokre jak było tylko rozumiem że trzeba wyjac cały dywan na wierzch i dalej co lepiej słuszyć to fabryczne wyciszenie czy może wywalic to i zastosowac cos innego tylko nie za drogiego
[ Dodano: 2016-09-06, 17:59 ]
a jak sprawdzić co było przyczyna bać jest przyczyną bo wedłóg mnie tam józ nic nie przybywa bo jest tak samo mokre jak było tylko rozumiem że trzeba wyjac cały dywan na wierzch i dalej co lepiej słuszyć to fabryczne wyciszenie czy może wywalic to i zastosowac cos innego tylko nie za drogiego