[B3/b4]Podświetlenie tylnej popielniczki między siedzeniami
- czester-11
- Forum Audi 80
Panowie pytanko , mam oprawkę żarówki z przedniej popielniczki chce ją założyć do tylnej popielniczki i pytanie jak jest ona mocowana ? Czy się różniła oprawka przedniej popielniczki do tylnej jaka powinna być ? Ale wydaje mi się że nie . Może ktoś ma fabrycznie podświetlaną i chciał by się podzielić tą informacją i zapodać foto ?
no jednak dalej nie mogę ogarnąć tego . wiązka to nie problem bo mam kable i zrobię wiązkę ale ... nie wiem dalej jak ma się trzymać ta oprawka w tylnej popielniczce , przy zapalniczce i w przedniej popielniczce
oprawki , z przedniej popielniczki i jeden uchwyt który był w przedniej
no i tylna popielniczka i jest foto jak jest założona niby ok i jak by się włożyło popielniczkę to idealnie jest żarówka naprowadzona na ten rozpraszacz ale nie mogę jej włożyć ponieważ nie ma miejsca i spada oprawka ;/
może mi ktoś pomóc , zrobić jakieś foty jak to powinno być zrobione jak się powinna trzymać oprawka tylnej i przedniej popielczniki (przednia bo mam dodatkowe zegary) i przy zapalniczce :roll: :?: Czego mi brakuje ?
oprawki , z przedniej popielniczki i jeden uchwyt który był w przedniej
no i tylna popielniczka i jest foto jak jest założona niby ok i jak by się włożyło popielniczkę to idealnie jest żarówka naprowadzona na ten rozpraszacz ale nie mogę jej włożyć ponieważ nie ma miejsca i spada oprawka ;/
może mi ktoś pomóc , zrobić jakieś foty jak to powinno być zrobione jak się powinna trzymać oprawka tylnej i przedniej popielczniki (przednia bo mam dodatkowe zegary) i przy zapalniczce :roll: :?: Czego mi brakuje ?
- Audi Sport
- Forum Audi 80
panowie podepnę się pod temat , odnośnie podświetlenia popielniczki ale przedniej słuchajcie , miałem poprzerywane kable za szufladka wiec polutowałem i chciałem włożyć żarówkę , po włożeniu świeciła ona cały czas nie wyłączała się co jest nie tak wszystkie kable są Oki .
Ostatnio zmieniony 09 mar 2012, 21:35 przez jabko_nb, łącznie zmieniany 1 raz.