[B4 ALL] Rozmiar wykładziny podłogowej
[B4 ALL] Rozmiar wykładziny podłogowej
Znalazłem info jak wyciągnąć / wymienić tapicerkę podłogową. Ponieważ obecna ma już swoje lata i plamy których nie usunę, pomyślałem, że najłatwiej będzie kupić materiał, wyciąć z wzoru (stara wykładzina) i voilà. Pytanie tylko jakiej wielkości płachta będzie potrzebna? Może ktoś wie? nie zdejmowałem starej, a domyślam się, że prócz widocznej części jest też zapas który wchodzi pod plastiki. Nie chcę demotować całego wnętrza tylko dla wymiarów.
no własnie .. chetnie Ci taką sprzedam oryginalna jest na specjalnym podkłądzie i na dodatek jest profilowana, sam tego nie zrobisz, chyba, że jestem profesjonalnym tapicerem posiadającym umiejętności i sprzęt.MIODEK pisze:Moim zdaniem taniej Cię wyjdzie kupując drugą taką wykładzinę w lepszym stanie.
vanish plus porzadny odkurzacz piorący, jak takiego nie masz to lepiej poejdz tam gdzie piorą tapicerki zapłącisz kilkadziesiąt złotych i bedzie jak nowa.mjuzak pisze:Wygląda na to ze nie przemyślałem :-\ Zostaje gruntowne czyszczenie obecnej podłogi. Ma ktoś opracowany sprawdzalny patent? A po części do audi to z pewnością się zglosze