Kolego masz rację.Niektóre części są tańsze w ASO niż na szrotach-Alledrogo.Nie ma co żałować bo to "śmierdzi druciarstwem".PI7er pisze:Znajomi kupowli zamenniki do golfów ale to nie zdawalo egzaminu, max pare miesiecy... Jednak co jakosc oryginalu to jakosc i warto przynjamniej dla kierowcy zaszelec i zanabyc w ASO...
Nie zawsze oplaca sie oszczedzac. Tak samo linka klamki, na szrotach 50zl, allegro oryginal uzywany 40-50zł, nowy zamiennik 27-30zł serwis nowy oryginal 32zł zaplacilem <ok>
[all b4] ślizg fotela
Naklejka z elementu fotela, który byl montowany zarówno w audi 80 jak i audi 100 i posiadal ten sam numer czesci. <ok>
A jak Cie nie zadawala taka odpowiedz to moge Ci dorobic teorie spiskową do tej naklejki :mrgreen: Auto mialo takiego dzwona w bok ze sie fotel polamal i ktos wlozyl z Audi 100 albo auto ma juz milion przebiegu, stary fotel sie skonczyl i ktos z braku dostepnosci zamontowal z Audi 100 :mrgreen:
A jak Cie nie zadawala taka odpowiedz to moge Ci dorobic teorie spiskową do tej naklejki :mrgreen: Auto mialo takiego dzwona w bok ze sie fotel polamal i ktos wlozyl z Audi 100 albo auto ma juz milion przebiegu, stary fotel sie skonczyl i ktos z braku dostepnosci zamontowal z Audi 100 :mrgreen:
hudy pisze:no właśnie tak wygląda ale mógł zamówić po 2 sztuki i mu przysłali po 2 w opakowaniu... na tej stronie co kolega podał przy zamówieniu jest wybór ilości sztuk i teraz nie wiem czy 10,69 jest za opakowanie czyli za dwa czy tylko za sztukę.i teraz jeśli za sztukę to wychodzi ok 42 zł kurcze za kawałek plastiku...
witam dzis kupiłem i sa po sztuce 11 zł za lewą bądz prawą także nie trzeba kupować po dwie lewej bądz prwej ,fotel pasażera jednak dłużej żyje niż kierowcy szybko założone ,niebo nie telepie fotel już
Niedlugo wymieniam podloge i chcialbym od razu wymienic slizgi, bo fotel kierowcy chodzi slabo.
Czy te beda dobre?
http://sklep.intercars.com.pl/#/produkt ... 100%20-88/
Dziekuje za odpowiedz
Czy te beda dobre?
Dziekuje za odpowiedz
allegro pisze:Niedlugo wymieniam podloge i chcialbym od razu wymienic slizgi, bo fotel kierowcy chodzi slabo.
Czy te beda dobre?
Dziekuje za odpowiedz
mi to wyglada na slizg srodkowy przedni
było w paru tematach żeby se darowac podroby tylko ori aso na najbliższe pare parenaście lat
jednak jak ślizgi masz całe to spróbuj je nasmarowac tzn prowadnice jakims gestym smarem ,ja to zrobiłem białym smarem w sprayu zaaplikowałem ładnie na prowadnice i ładnie śmigają
-
- Forum Audi 80
PI7er, zauważyłem że pisałeś o 80-ce z fotelami od 100 właśnie chce kupić pół kubełki z 100-ki do 80-ki i potrzebuje waszej porady, czy fotele podejdą bez problemu czy trzeba będzie robić jakieś kombinacje, druga sprawa czy ktoś próbował wsadzić już jakieś inne pół kubły ( golf III słyszałem że pasują czy też a4b5 ) Po prostu te fotele latają jak wściekłe, czasami lubię trochę powariować i chciałbym żeby mnie lepiej trzymał ten fotel myślałem nad kubłami ale nie wyobrażam sobie jechać tym samochodem przykładowo nad może w tym kuble chyba że ktoś poleca jakieś dobre i w przystępnej cenie
-
- Forum Audi 80