[all b4] ślizg fotela
- hudy
- Forum Audi 80
- Imię: Robert
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0 ABT
- Kontakt:
[all b4] ślizg fotela
witam.panowie czy do siedzeń w b4 nadaja się takie ślizgi jak przedstawiłem poniżej?? na allegro nie można znaleźć nic innego tylko takie.według etki te slizgi były montowane w audi do 84 roku...
http://www.allegro.pl/item358594883_sli ... di_80.html
http://www.allegro.pl/item358594883_sli ... di_80.html
-
- Forum Audi 80
Jeśli chodzi o ślizgi z allegro to mam przykre doświadczenia . Kupiłem u jednego ze sprzedawców (nie pamiętam u którego) 2 ślizgi czyli na jeden fotel bo mi brakowało i się fotel tak nie przyjemnie kołysał. I przy zakładaniu jeden pękł, a w drugim musiałem poszerzać to wcięcie bo wogóle nie pasowało :-| . Więc szczerze nie polecam <ok> .
Co znaczy "buja na boki" Fotel trzyma się w trzech miejscach: z tyłu na slizgach (po prawej i po lewej stronie) a z przodu w jednym miejscu na środku. Spradź kolego czy masz ślizgi. Wejdź do tyłu do autka, poświeć sobie jakimś światałem i zobacz czy po obu stronach pomiędzy szynami a tymi ramionami od siedzen w miejscu styku są platiki, jęsli nie ma to prawdopodobnie to jest wina bujania (może brakować np tylko jednego ślizgu)
- hackthemilk
- Forum Audi 80
- hackthemilk
- Forum Audi 80
oki dzieki za pomoc
tak jak shellah napisał tak było - plastiki znalazłem były na końcu szyny od strony drzwi (po obu stronach :shock: ) a wypadły dlatego ze połamały się plastiki te zabezpieczające - te obok - ale małe rezanko i juz sie "niechybota" <ok>
dzieki za info
gdzie tu jest przycisk "pomógł" ? bo chciałbym kliknąć ? <osohozi>
[ Dodano: 2009-10-04, 00:57 ]
sorki doczytałem - mój błąd
"UWAGA
Punkt za pomoc może przyznać jedynie AUTOR WĄTKU. Danej osobie w danym wątku wolno przyznać jedynie jeden punkt za pomoc."
shellah niedam ci punktu ale moze jeszcze raz dzieki
[ Dodano: 2009-10-04, 02:05 ]
dodam fotki może komuś się przydadzą - widać tu numery (przydatne do ASO)
Ślizg wew z zabezpieczeniem (obok).:
Ślizg zew
tak jak shellah napisał tak było - plastiki znalazłem były na końcu szyny od strony drzwi (po obu stronach :shock: ) a wypadły dlatego ze połamały się plastiki te zabezpieczające - te obok - ale małe rezanko i juz sie "niechybota" <ok>
dzieki za info
gdzie tu jest przycisk "pomógł" ? bo chciałbym kliknąć ? <osohozi>
[ Dodano: 2009-10-04, 00:57 ]
sorki doczytałem - mój błąd
"UWAGA
Punkt za pomoc może przyznać jedynie AUTOR WĄTKU. Danej osobie w danym wątku wolno przyznać jedynie jeden punkt za pomoc."
shellah niedam ci punktu ale moze jeszcze raz dzieki
[ Dodano: 2009-10-04, 02:05 ]
dodam fotki może komuś się przydadzą - widać tu numery (przydatne do ASO)
Ślizg wew z zabezpieczeniem (obok).:
Ślizg zew
- hackthemilk
- Forum Audi 80
- hudy
- Forum Audi 80
- Imię: Robert
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0 ABT
- Kontakt:
panowie odgrzebie trochę ten temat.przez ten czas odkąd napisałem ten temat jakoś nie miałem czasu zrobić z tymi ślizgami ale teraz zamierzam się za to zabrać.jednak czy macie jakieś inne numery tych ślizgów gdyż te które są w etce są nieaktualne i w żadnym sklepie motoryzacyjnym nie są w stanie mi tego znaleźć...
- hackthemilk
- Forum Audi 80