[All] Wyciszenie wnętrza
Niestety nie, jest to niebieski filc pod wykladziny, ma jednak takie same wlasciwosci jak samochodowy, szerokosc to ok 1.5mjmm pisze:Ciekawe.. i to jest ten zielony filc samochodowy? 12zł za metr, a jaka szerokość?keczy pisze:Jakies dwa tygodnie temu wymienialem filc u siebie, po godzinie poszukiwania znalazlem w sklepie Komfort :mrgreen: U mnie byla dostepna tylko grubosc 5mm ale koles mi powiedzial ze na zamowienie mozna sciagnac 10mm, koszt za metr to 12pln. Ja zrobilem to tak ze zerwalem stary filc, odtluscilem podloge i uzylem dwustronnej tasmy klejacej, jako ze filc ma tylko 5mm grubosci to polozylem dwie warstwyjmm pisze:-Filc samochodowy, gdzie to kupić tanio, czy brać to porso czy coś innego. Znalazłem coś w Wawie ale za 54zł za metr, a szerokość tylko 1.4. Ysiul masz może namiary na tą hurtownie, z której brałeś, może mi to wyślą.
Ale chyba kupię to:
http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=1357211654
Cena jest OK, parametry też
Mam foto ale siadl mi blutacz w kompie i nie mam jak zgrac Podeslij mi numer tel to wysle mms <ok>ysiul pisze:zrób <aparat> i się pochwal jak poszło <ok>
[ Dodano: 2011-01-03, 17:54 ]
Panowie, zdobylem przez przypadek filc samochodowy :mrgreen: Sa dwa minusy, ma grubosc 5mm i jest pociety na pasy o szerokosci ok 60-80cm dlugosc ok 2m. Jesli komus podejdzie to oddam w dobre rece za Jak cos to pisac na Pw