Sklep Ipart
części samochodowe
Tarcze, hamulce
Sklep Bestdrive
felgi - sklep internetowy sportwheels.pl

felgi - sklep internetowy ucando.pl

[b4 1z] Zagłówki w tylna kanape

Awatar użytkownika
smaqosz
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: smaqosz » 16 wrz 2013, 13:39

a wiecie może w oryginale jak z przodu mam pełne zagłówki to z tyłu jakie powinny być pełne czy z dziurą ?

Awatar użytkownika
hudy
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Imię: Robert
Model: Audi 80 B4
Nadwozie: Avant
Silnik: 2.0 ABT
Kontakt:

Post autor: hudy » 16 wrz 2013, 15:29

Jak masz pełne to z tyłu nie masz żadnych.Były 3 wersje: pełne z przodu,dziurawe z przodu oraz dziurawe z tyłu i przodu.Nie było pełnych z tyłu...A skoda bo te dziurawe są paskudne.Jedynie można dokupić specjalną poduszkę (zaślepkę) w ten otwór.Wtedy to bardzo fajnie wygląda...

Awatar użytkownika
smaqosz
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: smaqosz » 16 wrz 2013, 23:04

ok dzięki za info hudy, tak tez mi się wydawało, że jak widziałem z przodu pełne,a z tyłu z dziurami to nie było raczej oryginalnie montowane coś mi w niesmak było hehe. Zaślepką bądź słyszałem, że pasują od Audi 100 bądź A6 C4

elbula
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: elbula » 10 mar 2014, 23:47

witam panowie odświeżam kotleta ,kupiłem za grosiki kanape z zagłówkami ,no i zmieniłem
odkręciłem cztery te śruby po środku w miejscu dzielenia kanapy ,wyciągam i wewnątrz bolców bocznych z lewej i prawej szedł jakiś przewód jakby powietrza bo jak po wymianie zamykam autko to pompka pompuje z minutke jak nigdy jej nie słyszałem tak teraz zasuwa
o co chodzi co to za przewody w poprzedniej nie miałem zagłówków i tunela na narty a teraz mam
,dodam że sam demontowałem tą z zagłoówkami i nie było tam żadnych przewodów powietrznych cisnieniowych

ODPOWIEDZ

Wróć do „Wnętrze i tapicerka”

opony samochodowe opony samochodowe hamulce
felgi - sklep internetowy sportwheels.pl części samochodowe ucando.pl
części samochodowe iparts.pl