[b4 1z] Zagłówki w tylna kanape
[b4 1z] Zagłówki w tylna kanape
Witam mam tylna kanape bez zagłówków, a chciałbym zamontowac zagłówki musze wymienic kanape? czy da rade zamontowac bez wymiany kanapy.
-
- Forum Audi 80
- Imię: Andrzej Cz
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik: 2.8 AAH
- hudy
- Forum Audi 80
- Imię: Robert
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0 ABT
- Kontakt:
siedzenia są identyczne czy to z zagłówkami czy bez po prostu tylko robili otwory i wkładali zagłówki.tak jest z każdym elementem np drzwi pod elektrykę tez maja miejsca gdzie trzeba wyciąć otwory by założyć klamki... ja tylko się zastanawiam jak wspomniałem wcześniej czy te zagłówki będą ciasno siedziały.
Łukasz nic nie będzie się ruszało.Trzpienie (plastikowe),tak wchodzą w oparcie (na zasadzie zatrzasku) że będą siedzieć ciasno.Ja tak u siebie zrobiłem i jest <ok>ja tylko się zastanawiam jak wspomniałem wcześniej czy te zagłówki będą ciasno siedziały.
[ Dodano: 2011-10-25, 19:54 ]
Nie musisz wymieniać kanapy.Podzwoń po tych (allegro) co mają do sprzedania siedzenia i spytaj się czy by Ci nie sprzedali samych trzpieni + zagłówki takie jakie chcesz do tylniej kanapy.Ja przedzwoniłem do jednego gościa i nie było problemulukwoj21 pisze:a chciałbym zamontowac zagłówki musze wymienic kanape?
Witam, posiadam zagłówki tylne z Audi 100 C4, i posiadam 4 sztuki przednie oraz 3 sztuki tylne, no i właśnie w tym problem że nie mam kompletu od tylnych i pytanko: Czy te z przednich foteli z Audi `100 wejdą mi w moje oparcie tylnej kanapy z Audi 80? Ponieważ mam zagłówki wszystko tylko pozostaje pytanie co z tymi "trzpieniami".