[80 B3 1,8] zegary zepsute
-
- Forum Audi 80
[80 B3 1,8] zegary zepsute
witam ponownie dzis mam do was nastepujace pytanie: Jakie zegary beda pasowały do mojego autka? Sprawa wyglada tak rozkreciłem zegary gdyz niedzialał mi wskaźnik ilości przejechanych kilometrów. Po rozkreceniu okazal sie ze cale plastiki sa popenkane. Przy naprawie tego zauważyłem ze z obrotomierza wystaje jakis plastkik biały. Więc go rozkreciłem . Okazało sie ze plastki podtrzymujący zegarek lcd jest w rozsypce . Do tej pory mecze sie z tym g....m i niemoge tego złożyc . Obrotomież tez juz nie dziala bo przypadkiem nacisnołem na wskazówe i sie urwała . Co radzicie : kupić cały panel z zegarami czy tylko obrotomiez a jak tak to gdzie takie cudo mozna dostac w rozsadnej cenie. Dodam ze panel z licznikami jest z firmy VDO( czy jakos tak)???
- KLAKSON
- Forum Audi 80
- Kontakt:
http://allegro.pl/item795597191_licznik ... na_80.html
Ale poszukaj w dziale ogłoszenia ponieważ bywają tańsze do wyrwania...
Bo oczywiście jakbyś miał więcej $$$ i chciałbyś się pobawić w rezanko to polecam szuaknie liznika z AC BC i wyświetlaczem temperaturki <ok> Ale to koszt rzędu 350-450zł (da się trafić nawet za 120zł jak ktoś się nie zna)
Ale poszukaj w dziale ogłoszenia ponieważ bywają tańsze do wyrwania...
Bo oczywiście jakbyś miał więcej $$$ i chciałbyś się pobawić w rezanko to polecam szuaknie liznika z AC BC i wyświetlaczem temperaturki <ok> Ale to koszt rzędu 350-450zł (da się trafić nawet za 120zł jak ktoś się nie zna)