[zachodniopomorskie] Wymarcie audic w Szczecinie?
- maniek2312
- Forum Audi 80
-
- Audi 80 Klub
- Kontakt:
Pany to co robimy? konkretną datą proszę jakoś. Ten weekend pasuje mi w ciągu dnia, jest fajne miejsce przy wjeździe na wały od dołu z niezłym oświetleniem po zmroku do zdjęć, co wy na to? czy walimy gdzieś w teren unikatowy znowu? Konkrety proszę!! Tomek normalnie zazdroszczę Ci takiego momentu!!!! Brawo!!!!
Dzięki Łukasz .
Auto jest już podleczone. Podniosłem ciśnienie w pompie, podregulowałem kąt wtrysku, jest dobrze ;]
Ciąłem się wczoraj z Accordem 1.8 Vtec i dostał ponad długość auta - gość byl sam a ja z żoną, pełnym bakiem i z 15 kg bagazu ;] więc jestem zadowolony. Auto ma zajebisty ciąg od 50 do 140 na 3 biegu. Na mokrym lekko gubi trakcje przy zmianie na 3 przy nowych zimówkach. <ok>
Ja bym był chętny na spotkanie w niedzielę. Dawno sie nie widzieliśmy.
Auto jest już podleczone. Podniosłem ciśnienie w pompie, podregulowałem kąt wtrysku, jest dobrze ;]
Ciąłem się wczoraj z Accordem 1.8 Vtec i dostał ponad długość auta - gość byl sam a ja z żoną, pełnym bakiem i z 15 kg bagazu ;] więc jestem zadowolony. Auto ma zajebisty ciąg od 50 do 140 na 3 biegu. Na mokrym lekko gubi trakcje przy zmianie na 3 przy nowych zimówkach. <ok>
Ja bym był chętny na spotkanie w niedzielę. Dawno sie nie widzieliśmy.
To ja proponuje:
Data: Niedziela 6.11.2011
Godzina: 17.00
Miejsce: Wały Chrobrego - nitka brukowa zjeżdżająca z wałów (od strony liceum nr.12) lub w razie przepychu innym zlotem nitka wjeżdżająca...
To jak taka procedura Piotrze to poczekam do sezonu ale wtedy obowiązkowo będziesz musiał mnie chociaż po parkingu przewieść... LOVE MUSCLE CARS....
Data: Niedziela 6.11.2011
Godzina: 17.00
Miejsce: Wały Chrobrego - nitka brukowa zjeżdżająca z wałów (od strony liceum nr.12) lub w razie przepychu innym zlotem nitka wjeżdżająca...
To jak taka procedura Piotrze to poczekam do sezonu ale wtedy obowiązkowo będziesz musiał mnie chociaż po parkingu przewieść... LOVE MUSCLE CARS....
-
- Audi 80 Klub
- Kontakt:
-
- Audi 80 Klub
- Kontakt:
-
- Audi 80 Klub
- Kontakt: