Witam
Mój problem polega na tym że centralka nie przełącza z benzyny na gaz, na przełączniki świeci się tlko czerwona dioda i po mojej próbie przełączenia zero reakcji. Co może być nie tak, od czego trzeba zacząć, może padł bezpiecznik albo cała centralka no nie wiem narazie czekam na wasze spostrzeżenia .
Jeśli to może pomóc to dzisaj padał u mnie mocny deszcz i czy możliwe jest żeby coś zamokło? Chociaż dzisaj jeszcze działała i po zgaszeniu samochodu i po ponownym jego odpaleniu przestało działać.
Drodzy Klubowicze proszę was o pomoc.
[2.0 ABT] Centralka nie przełacza z benzyny na gaz.
-
- Forum Audi 80
- Imię: Andrzej Cz
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik: 2.8 AAH
Napisz albo daj foto jaki masz przełącznik. Jak chcesz szukać papierów od instalacji to wiedź że często to co jest wpisane w papierach nie równa się temu co jest zamontowane w aucie.
A co do twojego problemu to może być przyczyną problem z sygnałem obrotów albo zgon przełącznika. Z zasilaniem raczej nie (chyba że za małe napięcie dociera do przełącznika) bo pisałeś że coś świeci się na przełączniku.
A co do twojego problemu to może być przyczyną problem z sygnałem obrotów albo zgon przełącznika. Z zasilaniem raczej nie (chyba że za małe napięcie dociera do przełącznika) bo pisałeś że coś świeci się na przełączniku.
-
- Forum Audi 80
- Imię: Andrzej Cz
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik: 2.8 AAH