[B3 PM] Amortyzatory przednie Boge czy Sachs
[B3 PM] Amortyzatory przednie Boge czy Sachs
witam
jak w temacie które byście polecili mowa o wkładach olejowych w Focie maja następujące ceny Sachs 160,00 Boge 124,00. Na allegro widziałem że dużo osób kupuje amory GH wiecie coś na ich temat?
pozdrawiam
jak w temacie które byście polecili mowa o wkładach olejowych w Focie maja następujące ceny Sachs 160,00 Boge 124,00. Na allegro widziałem że dużo osób kupuje amory GH wiecie coś na ich temat?
pozdrawiam
a ja mam w vw polo harty dwa lata i narazie bez problemów oby dalejwydrunio pisze:znajomy mial HART'y to wytrzymały 2 miesiące i urwalo sie mocowanie do stabilizatora(chyba tak to sie nazywa)
a do audika chyba kupie sachsy niemieckie auto to przecież nie kupie japońskich teleskopów toć to profanacja
- Fighter001
- Forum Audi 80
-
- Forum Audi 80
-
- Forum Audi 80
na KYB jeździłem 3 lata zrobiłem około 100kkm i jeszcze było dobre (około 69% wg trzepaczki) ale robiłem kompletną zawieche i nie oszczedzałem tylko znowu wrzuciłem nowe KYB.
Ogólnie Sachs, Boge, KYB, Bildstein są to bardzo dobre amorki. ogólnie polecam te firmy.
Co do Monroe, GH, Hart, Magnum, Daco ( i Bóg jeden wie jaki inny shit z Allegro) to zdecydowanie odradzam.
Wystarczy sobie zadać pytanie co sobą reprezentuje np Gazowo-olejowy amor za 45zł/szt z Allegro i jak długo wytrzyma :?:
Ogólnie Sachs, Boge, KYB, Bildstein są to bardzo dobre amorki. ogólnie polecam te firmy.
Co do Monroe, GH, Hart, Magnum, Daco ( i Bóg jeden wie jaki inny shit z Allegro) to zdecydowanie odradzam.
Wystarczy sobie zadać pytanie co sobą reprezentuje np Gazowo-olejowy amor za 45zł/szt z Allegro i jak długo wytrzyma :?: