akurat to w połączeniu z lakierem robi największą robotęjmm pisze:za nisko i felga nie ta
Audi B2 coupe by Kresek swap zakonczony sukcesem :D
- Grzegorz7A
- Forum Audi 80
Takimi fotkami mnie rozpi****sz. To ja tu 3 rok się z moja padaczką użeram i nie jestem w połowie tego co TY
Dobra kilka pytań ,żeby było ciekawiej;
-ściągałeś listwy do malowania jak tak to jak i na co je potem kleiłeś?!
-tylne lampy i blendę przeleciałeś clarem :!:
-kierunki z Niemiec czy gdzieś w PL złapałeś je :?:
-końcowy tłumik(nakładka jest na nim :?: ) co robiłeś z nim,
-pokaż wnętrze i komorę silnika oraz bagażnik,
-szacunkowe koszta malowania jak można
I na koniec rozj****eś mnie z tym projektem przecież ja Cię nigdy nie dogonię w moim tempie Fuck, prezenci się bosko farciarzu Ty jeden, ale Ci zazdroszczę
Dobra kilka pytań ,żeby było ciekawiej;
-ściągałeś listwy do malowania jak tak to jak i na co je potem kleiłeś?!
-tylne lampy i blendę przeleciałeś clarem :!:
-kierunki z Niemiec czy gdzieś w PL złapałeś je :?:
-końcowy tłumik(nakładka jest na nim :?: ) co robiłeś z nim,
-pokaż wnętrze i komorę silnika oraz bagażnik,
-szacunkowe koszta malowania jak można
I na koniec rozj****eś mnie z tym projektem przecież ja Cię nigdy nie dogonię w moim tempie Fuck, prezenci się bosko farciarzu Ty jeden, ale Ci zazdroszczę
Odpowiem na pytania bez cytowania bo duzo ich bylo:D
Skoti:
Listwy sciagane metoda ostrej walki. Ktos poprzednio je cale!!! przykleil na klej do szyb takze cienki nozyk i 3dni sciagania po milimetrze i sie udalo. Jezeli masz ori klej to zylka
do wycinania szyb i idzie pieknie.
Tylne lampy i blenda matowane i malowane klarem do lamp, ktory jest idealnie klarowny i ma trche inne filtry jak lakier na auto, ale mozna tez zrobic zwyklym. Polerowanie nic nie dalo, blenda byla calkowicie matowa:(
Kierunki kupione nowe w PL.
Na tlumiku chrom nakladka, zalozona na szybkiego niewiadomego pochodzenia <ok>
Beda 2 slomki po skosie jak w golfie gti.
Wnetrze pokaze, bagaznik tez, komora silnika dopiero jak pod nia ogarne, czyli po zimie premiera:D
Koszty malowania ok. 2K gdyz wszystko robilem sam, placilem jedynie za materialy i samo lakierowanie baza i clarem.
No nie dogonisz, bo zamiast robic to gadasz To sie nie nazywa fart tylko zdrowe podejscie do tematu i posiadanie zaplecza w postaci piaskarni, rowkarek, gilotyn, kol angielskich, speczarko rozpeczarek itd itp
Tighe:
Tak bylem, trzeba bylo podejsc na bajerke:D
Slonik:
Jezdzic sie nie da, bo wole zapierdalac, wiec nie jezdze a nisko latam hah
Tlucze bo jak ma nie tluc jak jest kolo 3cm boku opony, przez co jest mega twardo :evil:
Myslalem o pomaranczowym z Focusa ST, ale kolega zrobil tak juz tigre na angel eyesach i lexus lookach wiec musialem wymyslec cos innego :oops:
A kola sa z Hondy
Skoti:
Listwy sciagane metoda ostrej walki. Ktos poprzednio je cale!!! przykleil na klej do szyb takze cienki nozyk i 3dni sciagania po milimetrze i sie udalo. Jezeli masz ori klej to zylka
do wycinania szyb i idzie pieknie.
Tylne lampy i blenda matowane i malowane klarem do lamp, ktory jest idealnie klarowny i ma trche inne filtry jak lakier na auto, ale mozna tez zrobic zwyklym. Polerowanie nic nie dalo, blenda byla calkowicie matowa:(
Kierunki kupione nowe w PL.
Na tlumiku chrom nakladka, zalozona na szybkiego niewiadomego pochodzenia <ok>
Beda 2 slomki po skosie jak w golfie gti.
Wnetrze pokaze, bagaznik tez, komora silnika dopiero jak pod nia ogarne, czyli po zimie premiera:D
Koszty malowania ok. 2K gdyz wszystko robilem sam, placilem jedynie za materialy i samo lakierowanie baza i clarem.
No nie dogonisz, bo zamiast robic to gadasz To sie nie nazywa fart tylko zdrowe podejscie do tematu i posiadanie zaplecza w postaci piaskarni, rowkarek, gilotyn, kol angielskich, speczarko rozpeczarek itd itp
Tighe:
Tak bylem, trzeba bylo podejsc na bajerke:D
Slonik:
Jezdzic sie nie da, bo wole zapierdalac, wiec nie jezdze a nisko latam hah
Tlucze bo jak ma nie tluc jak jest kolo 3cm boku opony, przez co jest mega twardo :evil:
Myslalem o pomaranczowym z Focusa ST, ale kolega zrobil tak juz tigre na angel eyesach i lexus lookach wiec musialem wymyslec cos innego :oops:
A kola sa z Hondy
Czyli będę je kleił na klej do szyb skoro tak dobrze trzymają, golf 1 gti miał jedna słomkę zadarta (chyba) ,czyli wnętrze i bagażnik już na dniach :!: :?:
Komorę malowałeś czy nie ,że nie chcesz pokazać :oops:
Nie dogonię Cie niestety już, Ty masz tą przewagę ,że Ty przemalowałeś auto a ja ,,odbudowuję/reanimuje/restauruję'' jak zwał tak zwał <ok>
Tak czy siak na wiosnę robimy ustawkę tylko trza jeszcze tego łotra ,,didżeja'' pogonić z tempem prac :roll:
ej ej Ty zbereźniku 26 lat i jeszcze to robisz :!: :?: oh dzisiejsza ,,młodzież''
Dobranoc :!: :!: :!: :!:
Komorę malowałeś czy nie ,że nie chcesz pokazać :oops:
Nie dogonię Cie niestety już, Ty masz tą przewagę ,że Ty przemalowałeś auto a ja ,,odbudowuję/reanimuje/restauruję'' jak zwał tak zwał <ok>
Tak czy siak na wiosnę robimy ustawkę tylko trza jeszcze tego łotra ,,didżeja'' pogonić z tempem prac :roll:
Zapoda zapoda tylko trza czasu hahahha :lol:ATLAS pisze:kresek, audica miażdży i drugiej takiej B2 chyba nie ma na tym forum. A jeśli jest to niech ktoś zapoda, bo dziś chętnie sobie drugi raz ulżę przed snem
ej ej Ty zbereźniku 26 lat i jeszcze to robisz :!: :?: oh dzisiejsza ,,młodzież''
Dobranoc :!: :!: :!: :!: