spoko, odrozniam rollbar od klatki bo sam mialem takie cus montowac u siebie. no jak wizja to wizja - nie ma z czym dyskutowac <ok>kresek pisze: Wyscigowka nie, rollbar nie bedzie pelny, jedynie tylko za fotelami, gdyz taka jest wizja wnetrza
Audi B2 coupe by Kresek swap zakonczony sukcesem :D
-
- Forum Audi 80
- Imię: Zbyszek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.0 ABK
Nie jest tak źle :lol: ale i tak cud ,że ktoś po 3 str. to i tak dostrzegł i to na foto ale jak pisał autor wszystko jest do ogarnięcia i tego mu życzmy/życzymyslugs pisze:super zawias, ale reszta mi sie nie widzi. a spasowanie, sadzac po fotach najnowszych, to tragedia.
ps.zapał i worek siana ma to pójdzie mu z górki
idzcie juz spać :mrgreen:skoti pisze:Nie jest tak źle :lol: ale i tak cud ,że ktoś po 3 str. to i tak dostrzegł i to na foto ale jak pisał autor wszystko jest do ogarnięcia i tego mu życzmy/życzymyslugs pisze:super zawias, ale reszta mi sie nie widzi. a spasowanie, sadzac po fotach najnowszych, to tragedia.
co jest super to warto podkreślić - w moim wypadku air ride, ale nie ma co się tasować, jak przód samochodu wygląda jakby się na trytytkach trzymał. Sam bym samochód najpierw pomalował, zanim aira wsadził, ale każdy robi jak woli.duo pisze:idzcie juz spać :mrgreen:skoti pisze:Nie jest tak źle :lol: ale i tak cud ,że ktoś po 3 str. to i tak dostrzegł i to na foto ale jak pisał autor wszystko jest do ogarnięcia i tego mu życzmy/życzymyslugs pisze:super zawias, ale reszta mi sie nie widzi. a spasowanie, sadzac po fotach najnowszych, to tragedia.
Życzę zapału, bo teraz to już z górki
Jak robilem fotki robilo sie juz szarawo, takze zderzak byl tylko wlozony bez przykrecania dlatego tak wyglada :-|
A to ze trzeba robic lakier to wiem doskonale. Kwestia taka, ze auto jest uzywane na codzien i nie moge sobie na razie pozwolic na 2-3 miesiace przestoju, dlatego robie to co mi unieruchomi auto na max 2-3dni.
Skoti a tu dla Ciebie, no i innych oczywiscie
A to ze trzeba robic lakier to wiem doskonale. Kwestia taka, ze auto jest uzywane na codzien i nie moge sobie na razie pozwolic na 2-3 miesiace przestoju, dlatego robie to co mi unieruchomi auto na max 2-3dni.
Skoti a tu dla Ciebie, no i innych oczywiscie
-
- Forum Audi 80
- Imię: Zbyszek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.0 ABK