Audi B2 coupe by Kresek swap zakonczony sukcesem :D
- pawelw_1986
- Forum Audi 80
Dokladnie.
Ja mam akurat soczewki z acury tsx, jedne z najlepiej swiecacych soczewek, produkcja japonska stanleya. Pozniej tylko przyrzady, ustawienie soczewek, maskownice, spoklerowanie szkla i mamy swiatla
Wpadly nowe fanty na auto:D
Na przod wszedl komplet kratek, boczne nowe, srodkowa uzywana ale w stanie bardzo dobrym.
Do tego udalo mi sie kupic dokladke na styl dokladki votexa, takze niedlugo montaz:)
No i w2 koncu znalazlem w dobrej cenie oponki jakie chcialem, niestety na razie na przod 185/35/17 tzw. niezly nalesnik :mrgreen:
Jeszcze tylko trzeba znalezc na tyl 215/35/17 i tak autko zejdzie na dol prawie 2 cm:)
Ja mam akurat soczewki z acury tsx, jedne z najlepiej swiecacych soczewek, produkcja japonska stanleya. Pozniej tylko przyrzady, ustawienie soczewek, maskownice, spoklerowanie szkla i mamy swiatla
Wpadly nowe fanty na auto:D
Na przod wszedl komplet kratek, boczne nowe, srodkowa uzywana ale w stanie bardzo dobrym.
Do tego udalo mi sie kupic dokladke na styl dokladki votexa, takze niedlugo montaz:)
No i w2 koncu znalazlem w dobrej cenie oponki jakie chcialem, niestety na razie na przod 185/35/17 tzw. niezly nalesnik :mrgreen:
Jeszcze tylko trzeba znalezc na tyl 215/35/17 i tak autko zejdzie na dol prawie 2 cm:)
Zaszlo troche zmian:)
Auto zostalo rozebrane do golego.
Pozniej wszystkie ogniska korozji, a nie bylo tego na szczescie duzo zostaly wypiaskowane.
Nastepnie na wszelka gola blache poszedl poklad reaktywny:)
Pozniej nalozylem na cale auto puszke szpachli, natrysk, podklad akrylowy no i na koniec lakier teakbrown metallic z palety audi, m.in. R8.
Na felgi wskoczyly wczesniejsze 185/35 na przod i na tyl nowe 215/35.
Wnetrze cale przeprane, wyczyszczone, pachnace az sie lepiej jezdzi :cfaniak:
Pod przedni zderzak dokladka replika Votexa lakierowana w kolor nadwozia.
Na przod dolozylem po 1cm dystansu.
I tak dupowoz staje sie projektem haha ]
Co dalej sie okaze...
Sorki za slabej jakosci fotyi jeszcze przybrudzony obiektyw, ale nie moge sie nikogo doprosic obfocenia :ała:
Auto zostalo rozebrane do golego.
Pozniej wszystkie ogniska korozji, a nie bylo tego na szczescie duzo zostaly wypiaskowane.
Nastepnie na wszelka gola blache poszedl poklad reaktywny:)
Pozniej nalozylem na cale auto puszke szpachli, natrysk, podklad akrylowy no i na koniec lakier teakbrown metallic z palety audi, m.in. R8.
Na felgi wskoczyly wczesniejsze 185/35 na przod i na tyl nowe 215/35.
Wnetrze cale przeprane, wyczyszczone, pachnace az sie lepiej jezdzi :cfaniak:
Pod przedni zderzak dokladka replika Votexa lakierowana w kolor nadwozia.
Na przod dolozylem po 1cm dystansu.
I tak dupowoz staje sie projektem haha ]
Co dalej sie okaze...
Sorki za slabej jakosci fotyi jeszcze przybrudzony obiektyw, ale nie moge sie nikogo doprosic obfocenia :ała:
-
- Forum Audi 80
- Imię: Zbyszek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.0 ABK