Audi B2 coupe by Kresek swap zakonczony sukcesem :D
- sagem
- Forum Audi 80
- Imię: Sebek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 1.9 1Z
- Kontakt:
Fajnie, tylko ja nie wiem nawet ile ten silnik ma w serii :mrgreen:kresek pisze:Zhamowane ostatnio na 106KM, takze mysle ze nie ma tragedii.sagem pisze:Zdrowe pv to bylo 20 lat temu,
Auto jezdzi tylko i wylacznie na benzynce, nigdy nie widzialo LPG cale szczescie:D
Skoti filmik wrzuce, ale jak jeszcze zmienie z tylu poduszki z monroe na scanii, bo te wymagaja zbyt duzego cisnienia :-|
110 <ok>sagem pisze:Fajnie, tylko ja nie wiem nawet ile ten silnik ma w serii :mrgreen:kresek pisze:Zhamowane ostatnio na 106KM, takze mysle ze nie ma tragedii.sagem pisze:Zdrowe pv to bylo 20 lat temu,
Auto jezdzi tylko i wylacznie na benzynce, nigdy nie widzialo LPG cale szczescie:D
Skoti filmik wrzuce, ale jak jeszcze zmienie z tylu poduszki z monroe na scanii, bo te wymagaja zbyt duzego cisnienia :-|
- sagem
- Forum Audi 80
- Imię: Sebek
- Silnik: 1.9 1Z
- Kontakt:
No to fajny wynikkresek pisze:110 <ok>sagem pisze:Fajnie, tylko ja nie wiem nawet ile ten silnik ma w serii :mrgreen:kresek pisze: Zhamowane ostatnio na 106KM, takze mysle ze nie ma tragedii.
-
- Forum Audi 80
- Imię: Zbyszek
- Silnik: 2.0 ABK
- michael80b3
- Forum Audi 80
Detailing na razie zbedny, auto bedzie cale malowane, wtedy bedzie doprowadzane do idealu, wnetrze sie oczywiscie zmieniBastek pisze:Widziałbym tu jeszcze jakiś dobry detaling. Clean pod maską i jakieś dobrą skórę wewnątrz...
:mrgreen:
deejay.ftb pisze:na plaster Ci rollbar, przeca to nie wyscigowka?
Wyscigowka nie, rollbar nie bedzie pelny, jedynie tylko za fotelami, gdyz taka jest wizja wnetrza
Przod jeszcze tak, ale musze znalezc firme ktra skroci amortyzatory wraz z obudowa, no a z tylu na gwincie chyba tak nie pojezdzi :lol:ATLAS pisze:Ale powinien schodzić bliżej gleby, bo obecnie jest taka wysokość jak do jazdy na gwincie.