masz coś do golfa? Kolejna osoba czepia sie auta z tej samej stajni co audi...ehhh :roll:taktownie pisze:albo golfa?
Młody moje zdanie poznałęś na spocie odnośnie całej zabawy... zrobisz co uważasz za stosowne....
Zastanów się jeszcze trochę nad opcją sprzedaży tego auta na graty czy w całości, bo to raczej nie jest dobry pomysł.KoralB3 pisze:Dzisiaj zapadła decyzja że najprawdopodobniej auto zostaje sprzedane lub rozebrane na części. Po wczorajszej akcji którą wywinęła straciłem ochotę w ogóle cokolwiek w niej robić.. Co zapakuje kasę to zaraz wszystko się rozpieprza . Decyzja na ten moment jest raczej nieodwołalna :roll:[/b]
zgodze sie tylko że na ładne b4 trzeba troche położyć a te b3 za ile sprzeda? 2 czy 3 tyś? z 5 musialby dołożyć a pewnie nie oto chodzi jak się domyślam.durch pisze:KoralB3, ja ci stary powiem tak, jak się sypie to nie warto to trzymać, bo potem co? sprzedasz za ile? o ile sprzedasz. Ja osobiście poszedł bym do przodu i kupił sobie fajne B4 ABK np. jakąś ładną bazę i modzić.
Taktownie, no co Ty? za 5000zł dostaniesz już ładne B4.taktownie pisze:zgodze sie tylko że na ładne b4 trzeba troche położyć a te b3 za ile sprzeda? 2 czy 3 tyś? z 5 musialby dołożyć a pewnie nie oto chodzi jak się domyślam.durch pisze:KoralB3, ja ci stary powiem tak, jak się sypie to nie warto to trzymać, bo potem co? sprzedasz za ile? o ile sprzedasz. Ja osobiście poszedł bym do przodu i kupił sobie fajne B4 ABK np. jakąś ładną bazę i modzić.
widzisz, dla mnie "ładne" b4 to oryginał z małym faktycznym przebiegiem a "ładnie" to można zrobić każde auto. Kupujesz złom, remontujesz, szpachlujesz, malujesz i jest lalka, a nowy właściciel niech sie później martwi, a to nie oto chodzi. Chłopak chce mieć w miare bezawaryjne auto a ulepów jest pełno i lepiej już zrobić tego swojego, bynajmniej wie co ma, a nie później bedzie sie domyslał jak co zrobić jak mu sie te "ładne" b4 za 5 tyś zacznie sypac.durch pisze:
Taktownie, no co Ty? za 5000zł dostaniesz już ładne B4.
Compi.durch pisze:za 5000zł dostaniesz już ładne B4.