B3 ABK
- pawelrybak15
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Jeśli masz zdrową blachę to nie pozbywaj się B3 !
Poszukaj co się uszkodziło i napraw. B3 jest ładniejsze od B4 mimo tego że starsze i pewne rzeczy ma troche gorzej zrobione niż B4 jest fajniejsze
Sprawdź co jest grane i usuń usterkę.
Poszukaj co się uszkodziło i napraw. B3 jest ładniejsze od B4 mimo tego że starsze i pewne rzeczy ma troche gorzej zrobione niż B4 jest fajniejsze
Sprawdź co jest grane i usuń usterkę.
Ostatnio zmieniony 27 sie 2012, 12:55 przez pawelrybak15, łącznie zmieniany 1 raz.
KoralB3, nie takie akcje i pieniadze ktorych sie nie ma ludzi zniechecaja
prawie rok temu stwierdzilem, ze przesiade sie w cos innego zeby oszczedzic jadzke i zakupilem astre 1.4 w gazie, nawet nie ma co pisac, auto sprzedane po dwoch miesiacach i teraz latam bee3 1.8 wiec nie dygaj tylko laduj dalej kase, a z czasem sie zwroci w postaci banana na twarzy <ok>
prawie rok temu stwierdzilem, ze przesiade sie w cos innego zeby oszczedzic jadzke i zakupilem astre 1.4 w gazie, nawet nie ma co pisac, auto sprzedane po dwoch miesiacach i teraz latam bee3 1.8 wiec nie dygaj tylko laduj dalej kase, a z czasem sie zwroci w postaci banana na twarzy <ok>
tak malo? u mnie jest min 100pln :mrgreen:KoralB3 pisze:i co łaska jak to mówią księża w Polsce czyli minimum 50zł
- pawelrybak15
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Powiem tak pół roku temu też chciałem swoje beee3 na żyletki oddać bo nie odpalało i sie coś dupcyło oddałem do elektryka padł moduł wymienił za 50zł moduł + ustawienie zapłonu i autko smiga do dzisiaj nie wiem czy ma 330tys km czy 400tys km licznik padł już drugi siedzi auto mam rok miesięcznie robie od 1tys km do 2tys km i nie mam zamiaru go zmieniać na coś oszczędniejszego! Moje beeee3 ma już imię nawet to sa wierne autka więc sie nie poddawaj bo czasem pierdoła padnie albo kasy na coś nie ma i dobre autko idzie na szrot a szkoda...
Nie rozbieraj jej i nie złomuj! Napraw szkoda dobrej beeee3!
Nie rozbieraj jej i nie złomuj! Napraw szkoda dobrej beeee3!
Auto sobie stoi,nawet nie miałem chęci do niego podchodzić <mur>
Dzisiaj po rozmowie z chłopakami "Świstakami",czekam na paczuszkę i zobaczymy co dalej z OOOO :roll: Szkoda mi moczyć kasę w auto które i tak stoi.. równie dobrze mogę kupić sobie model w markecie postawić na półce i też na niego patrzeć.
Dzisiaj po rozmowie z chłopakami "Świstakami",czekam na paczuszkę i zobaczymy co dalej z OOOO :roll: Szkoda mi moczyć kasę w auto które i tak stoi.. równie dobrze mogę kupić sobie model w markecie postawić na półce i też na niego patrzeć.
- pawelrybak15
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Już za rok zrobisz prawko i wtedy samochód jak znalazł ...KoralB3 pisze:Auto sobie stoi,nawet nie miałem chęci do niego podchodzić <mur>
- Audi Sport
- Forum Audi 80
- pawelrybak15
- Forum Audi 80
- Kontakt:
KoralB3, no proszę, 4mc czyli za jakieś pół roku będziesz mógł jeździć samodzielnie a Ty chciałeś się poddać już :mrgreen:
Reanimuj B3kę, pecha masz, ale jak już poogarniasz wszystko to będzie git.
Co jest nie tak przy tym silniku kurka wodna ? Może faktycznie wywal cały wtrysk i elektronikę, zapakuj gaźnik i najprostszy aparat zapłonowy ?
Reanimuj B3kę, pecha masz, ale jak już poogarniasz wszystko to będzie git.
Co jest nie tak przy tym silniku kurka wodna ? Może faktycznie wywal cały wtrysk i elektronikę, zapakuj gaźnik i najprostszy aparat zapłonowy ?
- wampir1988
- Audi 80 Klub