zaleje żywicą najwyżej.. nic innego w castoramie nie byłoszuan pisze:e panie zda egzamin ten materiał ? do mdfu daleko temu ..
B4 limo AAH - FILM.ik s46
- szuan
- Forum Audi 80
- Kontakt:
wersja II, jeszcze w fazie obróbki jutro ostateczne docinki i naciągam materiał, stary rozerwany worenk na narty audi przechodzi druga młodość.
szafki z garażu pozbyły się pułek ale przynajmniej mieszczą się więszke elementy :mrgreen:
edit:26.10.11r
przez weekend wypad po material wykladzinoaudipodobny
to niebieskie zniknie, a to szare na dniach bedzie wiadomo jakie
szafki z garażu pozbyły się pułek ale przynajmniej mieszczą się więszke elementy :mrgreen:
edit:26.10.11r
przez weekend wypad po material wykladzinoaudipodobny
to niebieskie zniknie, a to szare na dniach bedzie wiadomo jakie
Ostatnio zmieniony 26 paź 2011, 17:21 przez szuan, łącznie zmieniany 1 raz.
- szuan
- Forum Audi 80
- Kontakt:
doszedlem do wniosku, ze polki w szafkach nie są potrzebne i poleciał inny materiał już obite skórą i zamontowane.Bastek pisze:Czyli jednak odpuściłeś płytę OSB jako materiał na taschki...
pozatym, układ chłodzenia mnie zdenerwował i polecaiło dwa razy odkamienianie, czyli pierwszy strzał jakies ustrojstwo to pomarańczowe ze zdjecia, płukanie, później z stp kolejny wynalazek, podwojne plukanie i na koniec dynagel2000 + odpowietrzanie - zajelo mi caly dzień ale jestem pewny, ze nie zamarznie, a temperatura wrzenia 120°C.
postanowilem wymienic wykonczone podswietlenie przyciskow w konsoli srodkowej, kupilem narazie 15 na test, 10 czerownych i 5 bialych. - piatek planowany montaz.
pogladowe zdjecie
kolejny raz zakupy u zanety i pawla, czyli:
- tunel srodkowy
- konsola z dodatkowymi zegarami, listewka, popielniczką, gałką zmiany biegów i mieszkiem
- półka pod kierownice
- ramka z deski rozdzielczej gdzie trzymają sie wszystkie przyciski, radio itp. + dwie zaslepki przyciskow.
+ przepływomierz AAH na test.
tokarz dostał zlecenie na wykonanie nowych okuć aluminiowych od podstaw, czekam na telefon kiedy odbiór.
rozmowy zakonczone sukcesem w celu zakupu sympatycznego kompresora air zenith 100% 200psi - ostatniego listopada odbiór.
zdjecia nie wklejam, bo nawet nie mam.
customowego zderzaka już nie będzie, bedzie inny ale o tym pod koniec grudnia.
kolejny up z początkiem grudnia.
pzdr.
- szuan
- Forum Audi 80
- Kontakt:
ps. ostatnie godziny licytacji wkladow amortyzatorow do audi coupe quattro i audi b3 sedan quattro
http://allegro.pl/audi-coupe-quattro-am ... 02326.html
http://allegro.pl/audi-coupe-quattro-am ... 02326.html
- Niki20
- Forum Audi 80
- Imię: Dominik
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.8 AAH
- Kontakt:
to może napisz co to "znalazłeś" za zderzak i jak go znalazłeś :?: :evil:szuan pisze:customowego zderzaka już nie będzie, bedzie inny ale o tym pod koniec grudnia.
Miałem Cię za spoko gościa, ale po tym jak mi perfidnie zwinąłeś zderzak spod nosa pisząc w dodatku na gg żebym dał znać jak go nie wezmę to go kupisz, już cię za takiego nie uważam :!:
takich rzeczy się nie robi :!: :!: :!:
Kazdy patrzy zeby miec dla siebie.. sam sie o tym przekonalem.. nast. razem jak cos masz kupic to sie nie pytaj tylko bierz odrazu poki jest.. zreszta sam wiesz o co chodziNiki20 pisze:to może napisz co to "znalazłeś" za zderzak i jak go znalazłeś :?: :evil:szuan pisze:customowego zderzaka już nie będzie, bedzie inny ale o tym pod koniec grudnia.
Miałem Cię za spoko gościa, ale po tym jak mi perfidnie zwinąłeś zderzak spod nosa pisząc w dodatku na gg żebym dał znać jak go nie wezmę to go kupisz, już cię za takiego nie uważam :!:
takich rzeczy się nie robi :!: :!: :!:
- szuan
- Forum Audi 80
- Kontakt:
życie to nie bajka, a cholerna szkoła przetrwania i niki prosze skończ z tymi wyzwiskami na gadu gadu i groźbami, że coś napiszesz na ogólnym... bo powoli zaczyna mnie to irytować, a ja nie mam nic do ukrycia, jestem czysty i wiele osób wie na czym polega handel, a jeśli nie, to przekona się prędzej, czy później.Kolczat pisze:hahaha walka w kazdej sferze o czesci na forum
niechce na siłe robić "nowego z starego"Kolczat pisze:czemu kupujesz polke pod kiere, a nie robisz poliftowego srodka od razu?
stare miały pęknięcia, ubytki i za czasów niemca było oklejone pół wnętrza drewnopodobnym plastikie, ktore po odklejeniu zostawiło ślady, a pozatym lepiej jak dane elementy są z jednego modelu, niż później ma coś odstawać.KORU pisze:No i po co tunel środkowy kupiłeś ? zniszczony miałeś ?
tylny s2/competition za 70€ z holandii, zakupiony został przez licytacje z pomocą mojego brata na serwisie aukcyjnym/ogłoszeniowym, coś jak allegro, ebay, itp. a główny problem jest taki, ze niki20 podesłał mi link do w.w. kawałka plastiku i od tego momentu zaczęła się wojna, tzn dzien po jak sie przyznalem, ze został sprzedany, choć licytacja trawała jeszcze dwa dni, gdzie mógł przebić oferte ale tego nie zrobił.slugs pisze:A co to za zderzak, że taka drama z nim?
dla mnie "temat zderzak" jest ZAKOŃCZONY.
Myślałem, że o rs2 front w stanie idealnym się ta drama toczy a tu o takie coś... Nie mój cyrk, nie moje małpy, ale ja bym z tematem zluzował. Do lata nie jeden się taki zderzak trafi.szuan pisze: tylny s2/competition za 70€ z holandii, zakupiony został przez licytacje z pomocą mojego brata na serwisie aukcyjnym/ogłoszeniowym, coś jak allegro, ebay, itp. a główny problem jest taki, ze niki20 podesłał mi link do w.w. kawałka plastiku i od tego momentu zaczęła się wojna, tzn dzien po jak sie przyznalem, ze został sprzedany, choć licytacja trawała jeszcze dwa dni, gdzie mógł przebić oferte ale tego nie zrobił
pozdro!
- szuan
- Forum Audi 80
- Kontakt:
a jednak up.
z nowosci, to stałem się już włascicielem AirZenith ob1x, 100% 200PSi 8-)
zdjęcie real jak będzie zamontowany.
dodatkowo zawór zwrotny zapobiegający uszkodzeniu kompresora przy starcie.
drugi wyłącznik ciśnieniowy, wyłącza przy 10b. Poprzedni 8b na handel za kilka dni.
tokarz dalej leci w kulki.
przypadkowo natknąlem sie ne volksforum.com na post nr #937, co mnie bardzo ucieszyło :mrgreen:
http://www.volksforum.com/forum/showthr ... dikke+audi
i jeszcze jedno zdjęcie moze takie:
wczoraj wyskoczył mi lis i cudem uniknąłem połamania przedniego zderzaka, jedynie odbił się od felgi 19 i w rotorze teraz mam pełno sierści, czy co tam na siebie miał za korzuch.
do za jakiś czas, pzdr.
z nowosci, to stałem się już włascicielem AirZenith ob1x, 100% 200PSi 8-)
zdjęcie real jak będzie zamontowany.
dodatkowo zawór zwrotny zapobiegający uszkodzeniu kompresora przy starcie.
drugi wyłącznik ciśnieniowy, wyłącza przy 10b. Poprzedni 8b na handel za kilka dni.
tokarz dalej leci w kulki.
przypadkowo natknąlem sie ne volksforum.com na post nr #937, co mnie bardzo ucieszyło :mrgreen:
http://www.volksforum.com/forum/showthr ... dikke+audi
i jeszcze jedno zdjęcie moze takie:
wczoraj wyskoczył mi lis i cudem uniknąłem połamania przedniego zderzaka, jedynie odbił się od felgi 19 i w rotorze teraz mam pełno sierści, czy co tam na siebie miał za korzuch.
do za jakiś czas, pzdr.