[B3] Biała perełka by kostek Nowe graty str.9+ Fele.
Pany potrzebuje pomocy silnik poskładany jeździ śmiga i wszystko cacy nawet lapiej się zbiera ale mam problem kiedy silnik jest zimny cięzko pali i jak zapali trzenjsie i nie moze wejsc na obroty bo gaśnie, musze go odpalic i musi popracować aby muc nim jeździc. Zachowuje się tak aby ssanie nie działało. Jakieś propozycje ? Proszę o pomoc.
oo ja mam coś podobnego tylko że bez różnicy czy ciepły czy zimny i wydaje mi się że mi go zalewa i dlatego tak ciężko odpala zaraz po zgaszeniu bo po dłuższym postoju jest ok, a z tłumika wali dym jak już załapie że głowa mała
ja myślałem że może to czujnik temp płynu ten do ecu lub sonda, co myślicie :?:
ja myślałem że może to czujnik temp płynu ten do ecu lub sonda, co myślicie :?:
- Audi Sport
- Forum Audi 80
Kostek80, Po co kombinować z tymi zegarkami skoro taniej wyjdzie kupić ori ? Nie dość, że zmarnujesz czas to i nie zbrobisz tego jak ori. Aby to miało wyglad to trzeba kupić do nich obudowy i wyrezać panel nie wspominając już o popielniczce. No i po kiego grzyba Ci drugi zegarek w dodatku analogowy ? Jak go ustawisz skoro służy do tego pokrętło w liczniku ? Lepiej po prostu iść do uczciwej pracy i zarobić na ori zegarki, bo to po prostu rzeźba w gównie :roll: