[B3] Biała perełka by kostek Nowe graty str.9+ Fele.
Pany zaczołem kombinować z dodatkowymi zegarami prawdzie nie sa to oryginalne od 80 ale zawsze cos kupione za 30zł. Tak na szybkiego w celu sprawdzenia czy działają podłączyłem na szybko.
Oto efekt:
![Obrazek]()
Podstawa będzie zmieniona i lepiej wykonana
![Obrazek]()
Wskaźnik od aku działa lecz do ciśnienia i tem. oleju muszę dać czujniki lecz gdzie??
A zapalara wylądowała tu:
![Obrazek]()
Jak mi radzicie gdzie dać czujniki od temp. i ciśnienia?? Czytałem że w audi jest czujnik ciśnienia i czy dało by pod niego podpiąć wskaźnik??
Czy pod ten czujnik mogę podpiąć ciśnienie oleju?
![Obrazek]()
Oto efekt:
Podstawa będzie zmieniona i lepiej wykonana

Wskaźnik od aku działa lecz do ciśnienia i tem. oleju muszę dać czujniki lecz gdzie??
A zapalara wylądowała tu:
Jak mi radzicie gdzie dać czujniki od temp. i ciśnienia?? Czytałem że w audi jest czujnik ciśnienia i czy dało by pod niego podpiąć wskaźnik??
Czy pod ten czujnik mogę podpiąć ciśnienie oleju?
Wczoraj wymieniłęm czujnik temp. cieczy przy kruccu. I audi już nie pali 10l na 100km. I auto pali idealnie czy ciepłe czy zimne, bo od zakupu auta kied odpalałem na ciepłym musiałem trzymać gaz z 30 sec. bo inaczej gasła i nie chciała puźniej zapalać. Więc inwestycja jak najbardziej udana.
Moim zdaniem auto wygląda coraz lepiej
![Obrazek]()
Kierunki chciałem wymienić na białe jak myslicie lepiej będzie??
Moim zdaniem auto wygląda coraz lepiej

Kierunki chciałem wymienić na białe jak myslicie lepiej będzie??
Panowie mam kilka pytań, i wątpliwości. A mianowicie:
1. Czy nadadzą się do 80-tki czy to sprzedać ?
![Obrazek]()
2. Do czego służy 212?
![Obrazek]()
3. Przewody ss i sprawdzone zapalają kontrolke płynu lecz nie ma podłożczenia w zbiorniczku dlaczego ?
![Obrazek]()
4. Czy to wina tego czarnego ustrojstwa co pompuje paliwo na drugą przepustnice, skoro pełno w niej paliwo po wyjęciu gaźnika wszędzie paliwo i audica pali ponad 9 litrów przy jeździe 90km/h ?
![Obrazek]()
5. Dlaczego na tabliczce znamionowej mam wybite ABE ? Fotki brak.
1. Czy nadadzą się do 80-tki czy to sprzedać ?
2. Do czego służy 212?
3. Przewody ss i sprawdzone zapalają kontrolke płynu lecz nie ma podłożczenia w zbiorniczku dlaczego ?
4. Czy to wina tego czarnego ustrojstwa co pompuje paliwo na drugą przepustnice, skoro pełno w niej paliwo po wyjęciu gaźnika wszędzie paliwo i audica pali ponad 9 litrów przy jeździe 90km/h ?
5. Dlaczego na tabliczce znamionowej mam wybite ABE ? Fotki brak.
- Wino
- Forum Audi 80
- Imię: Wino
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0 ABK
- Kontakt:
1. i 2. zapytaj kolegi Jugo007 na pewno ci odpowie i na pewno będzie wiedział
3. Były zbiorniki bez czujnika może właśnie taki masz
4. Prawdopodobnie masz źle ustawiony gaźnik. O jakie czarne ustrojstwo ci chodzi zaznacz na zdjęciu. A jeśli auto nie szarpie tak jakby miało za dużo lub z mało paliwa to raczej nic w gaźniku nie jest uszkodzone.
3. Były zbiorniki bez czujnika może właśnie taki masz
4. Prawdopodobnie masz źle ustawiony gaźnik. O jakie czarne ustrojstwo ci chodzi zaznacz na zdjęciu. A jeśli auto nie szarpie tak jakby miało za dużo lub z mało paliwa to raczej nic w gaźniku nie jest uszkodzone.
Wczorajsze zakupy u Pani Agaty zaliczam za udane 
![Obrazek]()
Obrotek zajoł miejsce big bena
:) I od razu micha się cieszy 
![Obrazek]()
I od razu lotka i blenda zawitały które można powiedzieć dostałem w gratisie:)
![Obrazek]()
Pozdrawiam
[ Dodano: 2013-09-21, 15:17 ]
Fele zakupione. Audi się doczekała, lecz wymagają lekkiego odświeżenia.
![Obrazek]()

Obrotek zajoł miejsce big bena

I od razu lotka i blenda zawitały które można powiedzieć dostałem w gratisie:)
Pozdrawiam

[ Dodano: 2013-09-21, 15:17 ]
Fele zakupione. Audi się doczekała, lecz wymagają lekkiego odświeżenia.