[B3] Biała perełka by kostek Nowe graty str.9+ Fele.
Pany zaczołem kombinować z dodatkowymi zegarami prawdzie nie sa to oryginalne od 80 ale zawsze cos kupione za 30zł. Tak na szybkiego w celu sprawdzenia czy działają podłączyłem na szybko.
Oto efekt:
Podstawa będzie zmieniona i lepiej wykonana
Wskaźnik od aku działa lecz do ciśnienia i tem. oleju muszę dać czujniki lecz gdzie??
A zapalara wylądowała tu:
Jak mi radzicie gdzie dać czujniki od temp. i ciśnienia?? Czytałem że w audi jest czujnik ciśnienia i czy dało by pod niego podpiąć wskaźnik??
Czy pod ten czujnik mogę podpiąć ciśnienie oleju?
Oto efekt:
Podstawa będzie zmieniona i lepiej wykonana
Wskaźnik od aku działa lecz do ciśnienia i tem. oleju muszę dać czujniki lecz gdzie??
A zapalara wylądowała tu:
Jak mi radzicie gdzie dać czujniki od temp. i ciśnienia?? Czytałem że w audi jest czujnik ciśnienia i czy dało by pod niego podpiąć wskaźnik??
Czy pod ten czujnik mogę podpiąć ciśnienie oleju?
Wczoraj wymieniłęm czujnik temp. cieczy przy kruccu. I audi już nie pali 10l na 100km. I auto pali idealnie czy ciepłe czy zimne, bo od zakupu auta kied odpalałem na ciepłym musiałem trzymać gaz z 30 sec. bo inaczej gasła i nie chciała puźniej zapalać. Więc inwestycja jak najbardziej udana.
Moim zdaniem auto wygląda coraz lepiej
Kierunki chciałem wymienić na białe jak myslicie lepiej będzie??
Moim zdaniem auto wygląda coraz lepiej
Kierunki chciałem wymienić na białe jak myslicie lepiej będzie??
Panowie mam kilka pytań, i wątpliwości. A mianowicie:
1. Czy nadadzą się do 80-tki czy to sprzedać ?
2. Do czego służy 212?
3. Przewody ss i sprawdzone zapalają kontrolke płynu lecz nie ma podłożczenia w zbiorniczku dlaczego ?
4. Czy to wina tego czarnego ustrojstwa co pompuje paliwo na drugą przepustnice, skoro pełno w niej paliwo po wyjęciu gaźnika wszędzie paliwo i audica pali ponad 9 litrów przy jeździe 90km/h ?
5. Dlaczego na tabliczce znamionowej mam wybite ABE ? Fotki brak.
1. Czy nadadzą się do 80-tki czy to sprzedać ?
2. Do czego służy 212?
3. Przewody ss i sprawdzone zapalają kontrolke płynu lecz nie ma podłożczenia w zbiorniczku dlaczego ?
4. Czy to wina tego czarnego ustrojstwa co pompuje paliwo na drugą przepustnice, skoro pełno w niej paliwo po wyjęciu gaźnika wszędzie paliwo i audica pali ponad 9 litrów przy jeździe 90km/h ?
5. Dlaczego na tabliczce znamionowej mam wybite ABE ? Fotki brak.
- Wino
- Forum Audi 80
- Imię: Wino
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0 ABK
- Kontakt:
1. i 2. zapytaj kolegi Jugo007 na pewno ci odpowie i na pewno będzie wiedział
3. Były zbiorniki bez czujnika może właśnie taki masz
4. Prawdopodobnie masz źle ustawiony gaźnik. O jakie czarne ustrojstwo ci chodzi zaznacz na zdjęciu. A jeśli auto nie szarpie tak jakby miało za dużo lub z mało paliwa to raczej nic w gaźniku nie jest uszkodzone.
3. Były zbiorniki bez czujnika może właśnie taki masz
4. Prawdopodobnie masz źle ustawiony gaźnik. O jakie czarne ustrojstwo ci chodzi zaznacz na zdjęciu. A jeśli auto nie szarpie tak jakby miało za dużo lub z mało paliwa to raczej nic w gaźniku nie jest uszkodzone.
Wczorajsze zakupy u Pani Agaty zaliczam za udane
Obrotek zajoł miejsce big bena :) I od razu micha się cieszy
I od razu lotka i blenda zawitały które można powiedzieć dostałem w gratisie:)
Pozdrawiam
[ Dodano: 2013-09-21, 15:17 ]
Fele zakupione. Audi się doczekała, lecz wymagają lekkiego odświeżenia.
Obrotek zajoł miejsce big bena :) I od razu micha się cieszy
I od razu lotka i blenda zawitały które można powiedzieć dostałem w gratisie:)
Pozdrawiam
[ Dodano: 2013-09-21, 15:17 ]
Fele zakupione. Audi się doczekała, lecz wymagają lekkiego odświeżenia.