[B3] Biała perełka by kostek Nowe graty str.9+ Fele.
Prace po mału przesówają się do przodu
Prawa lampa już prawie spasowana z błotnikiem wystarczy nanieść kilka poprawek:)
A o to sprawca obniżonego zderzaka Ale już jest git
Pozdrawiam
[ Dodano: 2013-01-17, 19:28 ]
Witam Prace jakoś tam posówają się pomalutku do przodu głównie z braku czasu ( zaliczenia ). Ale cos tam żeźbie. :mrgreen: A więc tak zostało mi dać podkład na błotniki i kolor oraz ogarnąć znaczek ale nie wiem na jaki kolor dam chyba na czarno:)
A o to foty
Jak sami widzicie auto zaczyna jakos wyglądać jak człowiek
A oto nowy nabytek w monstergarage :lol:
Pozdrawiam
Prawa lampa już prawie spasowana z błotnikiem wystarczy nanieść kilka poprawek:)
A o to sprawca obniżonego zderzaka Ale już jest git
Pozdrawiam
[ Dodano: 2013-01-17, 19:28 ]
Witam Prace jakoś tam posówają się pomalutku do przodu głównie z braku czasu ( zaliczenia ). Ale cos tam żeźbie. :mrgreen: A więc tak zostało mi dać podkład na błotniki i kolor oraz ogarnąć znaczek ale nie wiem na jaki kolor dam chyba na czarno:)
A o to foty
Jak sami widzicie auto zaczyna jakos wyglądać jak człowiek
A oto nowy nabytek w monstergarage :lol:
Pozdrawiam
ja mam najzwyklejszy odmrażacz do zamków K2 i cacy :mrgreen:Kostek80 pisze:Co polecacie na zamarznięte zamki tak że aż kluczyka nie moge wsadzić???
[ Dodano: 2013-01-19, 10:16 ]
taki jak ten http://allegro.pl/k2-gerwazy-odmrazacz- ... 47559.html
ładnie spasowałeś ten przód, zderzak malowany?
- Wino
- Forum Audi 80
- Imię: Wino
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0 ABK
- Kontakt:
Najpierw musisz użyć odmrażacza który wypiera wilgoć z zamka a potem możesz psiknąć tym olejem bo odmrażacz oprócz wilgoci usuwa również smar z zamka
Ostatnio zmieniony 19 sty 2013, 16:15 przez Wino, łącznie zmieniany 1 raz.
Pavell A przód rozebrałęm bo było mi tak najwygodniej. A znaczek doprowadziłem dobrą polerką i rozpuszczalnikiem nitro :) A co do rejestracji zostaje tam gdzie jest. Ori listwy odpadają bo zostają te wąskie bo są takie żadko spotykane i mi się podobają, a pozatym zderzaki idą w kolor jak kupie zderzak od coupe :)
ale po co az tak ? wystarczy na silikon szklarski to zlapać bedzie sie trzymac jak potrzeba a w razie potrzeby mozna delikatnie nozykiem odciać i silikon wyczyscuc .. pewnie tanio latwo lekko i przyjemnie i bez koniecznosci zmuszania rodziny do uprawiania procederu :mrgreen:k3llys pisze:Kostek80, no teraz wygląda cacy <ok> tylko to mocowanie znaczka popracuj nad tym. Ja kleiłem to jakimś ultra mocnym klejem, mama z pracy mi przyniosła, klei się nim uszczelki do okien PCV mega trzyma.