Sklep Ipart
części samochodowe
Tarcze, hamulce
Sklep Bestdrive
felgi - sklep internetowy sportwheels.pl

felgi - sklep internetowy ucando.pl

[Audi 80 B3] czarna 80 by paweł, End of Story :/

Zamknięte ale dostępne tematy, własnych zdjęć samochodów do obejrzenia.

jaki kolor 15" stali?

1. biały
20
45%
2. czarny mat
24
55%

Liczba głosów: 44

Awatar użytkownika
k3llys
Audi 80 Klub
Audi 80 Klub

Post autor: k3llys » 27 sty 2013, 19:38

nie opłaca się reanimować za duży dzwon był.. ja bym szukał czegoś nowszego np. B4 ;-)

Awatar użytkownika
Pavell
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Kontakt:

Post autor: Pavell » 28 sty 2013, 08:39

Ale żeś wystraszył myślałem że pół auta nie ma a tu taki delikatny buziak. Tak jakjuż tu kolega napisał ładuj zderzak z Coupe.
oj tam oj tam, ale przecie to wielka strata dla audi :-D a co do zderzaka to jak ktoś by miał kompletny w rozsądnych pieniążkach to się zastanowie....
Boże jedyny skąd takie słowa w Twoich ustach :!: już nie wierzysz w seryjne auta oraz kobiety nie golące nóg oraz pach ? :mrgreen:
rozwaliło mnie to <haha> dobrze mówisz duo
To auto zostało już skażone czarnymi lampami wiec zderzak i gleba nie zaszkodzą <ok>
jak znowu skażone, to się zwie tjuningiem panie :mrgreen:
Takie kobiety wciąż żyja w górskich rejonach Bawarii :mrgreen:
o proszę jaki poinformowany, zaglądasz tam czy jak :?: :roll:
nie opłaca się reanimować za duży dzwon był.. ja bym szukał czegoś nowszego np. B4 ;-)
czy się opłaca czy nie to nie wiem, ale faktycznie zmienił bym na coś "nowszego" tyle że szkoda mi tej b3 bo przynajmniej wiem co mam a nie wiadomo na co się trafi ;-) jak już będzie jakaś zmiana to na pewno avant :-P

[ Dodano: 2013-01-28, 10:05 ]
Pany jest taka sprawa, kiedyś widziałem u kogoś w temacie że miał podłączone zasilanie CB pod przycisk diff z quattro powie mi ktoś jak to ogarnąc :?:

[ Dodano: 2013-01-28, 13:06 ]
Zabrałem się dziś za ogarnięcie przodu po kolizji a wyszło to całkiem nieźle, zostało mi tylko podciągnąc zderzak do góry bo straszna "szpara" została <cieszy> no i kupic grylla...

foto:
ObrazekObrazek
ObrazekObrazek
ObrazekObrazek

Awatar użytkownika
Audi Sport
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: Audi Sport » 28 sty 2013, 15:47

Pavell pisze:Pany jest taka sprawa, kiedyś widziałem u kogoś w temacie że miał podłączone zasilanie CB pod przycisk diff z quattro powie mi ktoś jak to ogarnąc :?:
Ja coś takiego miałem, prosta opcja, puszczasz zasilanie do CB przez przycisk, przy okazji podświetlasz go po zapłonie i po wciśniniu zapala się zielona lampka na rysynku napędu ;-)

Awatar użytkownika
pawelec_
Audi 80 Klub
Audi 80 Klub

Post autor: pawelec_ » 28 sty 2013, 16:31

Pavell pisze: zostało mi tylko podciągnąc zderzak do góry bo straszna "szpara" została
przejmujesz sie... "bez młota to nie robota" :mrgreen:

Awatar użytkownika
eSPe
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Imię: Sławek
Model: Audi 80 B4
Nadwozie: Avant
Silnik: 2.6 ABC
Kontakt:

Post autor: eSPe » 28 sty 2013, 17:21

Ja tam widziałem naocznie przełączanie PB/LPG DIFFem. Po włączeniu gazu zapala się zielony most. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Awatar użytkownika
duo
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Kontakt:

Post autor: duo » 28 sty 2013, 17:27

eSPe pisze:Ja tam widziałem naocznie przełączanie PB/LPG DIFFem. Po włączeniu gazu zapala się zielony most. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
a ja widziałem włączanie lewego kierunku prawym a prego lewym, dodawanie gazu stopem a sprzęgło w klaksonie <lol> to chyba w tym samym filmie, szkoda, że nie ma nowych odcinków powrotu do przyszłości :mrgreen:

Awatar użytkownika
pawelec_
Audi 80 Klub
Audi 80 Klub

Post autor: pawelec_ » 28 sty 2013, 17:59

duo pisze:a ja widziałem włączanie lewego kierunku prawym a prego lewym, dodawanie gazu stopem a sprzęgło w klaksonie to chyba w tym samym filmie, szkoda, że nie ma nowych odcinków powrotu do przyszłości
dobre dobre ... chciałbym sie takim automobielm przejechać <lol>

Awatar użytkownika
eSPe
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Kontakt:

Post autor: eSPe » 28 sty 2013, 19:11

duo pisze:a ja widziałem włączanie lewego kierunku prawym a prego lewym, dodawanie gazu stopem a sprzęgło w klaksonie <lol> to chyba w tym samym filmie
Pisz co chcesz ale wiem co ma tomkom w aucie i to na pewno nie było w tym samym filmie.

Awatar użytkownika
duo
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Kontakt:

Post autor: duo » 28 sty 2013, 19:13

eSPe pisze:
duo pisze:a ja widziałem włączanie lewego kierunku prawym a prego lewym, dodawanie gazu stopem a sprzęgło w klaksonie <lol> to chyba w tym samym filmie
Pisz co chcesz ale wiem co ma tomkom w aucie i to na pewno nie było w tym samym filmie.
bez kitu tam na tych mazurach to sie czary dzieją :mrgreen:

Awatar użytkownika
eSPe
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Kontakt:

Post autor: eSPe » 28 sty 2013, 19:38

duo pisze:
eSPe pisze:
Bez kitu to szyby lecą. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Awatar użytkownika
duo
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Kontakt:

Post autor: duo » 28 sty 2013, 20:38

eSPe pisze:
duo pisze:
eSPe pisze: Pisz co chcesz ale wiem co ma tomkom w aucie i to na pewno nie było w tym samym filmie.
Bez kitu to szyby lecą. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
hahaha co Ty gadasz wy tam na mazurach to nie znacie jeszcze plastików ? takie okna fajna sprawa, mówię Ci - kit nie potrzebny :mrgreen:

Awatar użytkownika
Pavell
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Kontakt:

Post autor: Pavell » 31 sty 2013, 19:43

Łohoho pany raptem chwilę mnie nie było a tu tyle spamu :mrgreen:
Audi Sport pisze:Ja coś takiego miałem, prosta opcja, puszczasz zasilanie do CB przez przycisk, przy okazji podświetlasz go po zapłonie i po wciśniniu zapala się zielona lampka na rysynku napędu ;-)
No ja tak chcę zrobic tylko że z radiem ;-) a jak z tym podświetleniem po zapłonie bo nie ogarniam :-?
pawelec_ pisze:przejmujesz sie... "bez młota to nie robota" :mrgreen:
No wiadomo ale młota tylko troszkę użyłem...
eSPe pisze:Ja tam widziałem naocznie przełączanie PB/LPG DIFFem. Po włączeniu gazu zapala się zielony most. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Też dobre ale to już chyba więcej zabawy zresztą mi się sam przełącza.
duo pisze:a ja widziałem włączanie lewego kierunku prawym a prego lewym, dodawanie gazu stopem a sprzęgło w klaksonie <lol> to chyba w tym samym filmie, szkoda, że nie ma nowych odcinków powrotu do przyszłości :mrgreen:
Ta pierdo.... :lol: dobre dobre haha

Dobra pany co wy się tak sprzeczacie, jak to mówi kto co lubi :-P

[ Dodano: 2013-01-30, 15:07 ]
Wczoraj zrobiłem mały wypad na szrot i był bardzo udany <yes> wyrwałem sporo gratów za grosze... wszystko co widać na zdjęciach za 70 zł :-o
Obrazek, Obrazek, Obrazek, Obrazek, Obrazek

I kawał rury co by się katalizatora pozbyć ;-)
Obrazek

Na klapę wrócił spojler i trafił znaczek "80" oraz oooo w grillu na czarno
Obrazek, Obrazek

No i zestaw naprawczy do parownika bo spalanie 14l :evil:
Obrazek

[ Dodano: 2013-01-30, 16:58 ]
I taki mały bonus tylko nie wiem jak to założyć bo piny się nie bardzo pokrywają, raz że kabli mi zostaje to i kolory inne... przejrzałem chyba wszystkie tematy z tym związane ale dalej coś mi nie pasuje :-? może ktoś mnie oświeci :?: <piwo> Obrazek

[ Dodano: 2013-01-31, 13:41 ]
A oto efekt moje dzisiejszej zabawy, na razie podłączałem tylko "na ryja" żeby sprawdzić czy wszystko działa okazało się że kable wszystkie były tylko niektóre były na odwrót w kostkach :-P teraz tylko muszę kopic obudowę do tego pająka...

niby wszystko działa tylko że nie ma mrugnięcia długimi :-? a rączka wycieraczki w położenie wyjściowe ma tak jak by był 1 bieg już załączony ale niby są oprócz tego jeszcze 3 położenia tyle że jak włączę 1 to wycieraczki stoją a jak włączę np. 2 czy 3 i cofnę na 1 to już działa o co kaman :?: reszta jest ok :mrgreen: tyle że na 1 biegu chodzą ciągle nie ma czasówek, no chyba że ja nic nie wiem o tym że nowy pająk ma już 4 biegi jak to jest :?:
Obrazek

[ Dodano: 2013-01-31, 19:45 ]
obudowa z pająka w b4 jest taka sama jak w b3 przy okrągłym po 90 roku :?: :?: bo ze starego nie pasi za nic... :-/
Ostatnio zmieniony 17 lut 2013, 15:42 przez Pavell, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
eSPe
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Kontakt:

Post autor: eSPe » 31 sty 2013, 21:24

Pavell pisze:i kawał ruły co by się katalizatora pozbyc ;-)
Będzie ryczał.
Zapakuj najtańszy tłumik przelotowy za 65zł i będzie malina. Ja tak mam i jest fajnie.

Awatar użytkownika
Pavell
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Kontakt:

Post autor: Pavell » 02 lut 2013, 07:35

eSPe pisze:Będzie ryczał.
Zapakuj najtańszy tłumik przelotowy za 65zł i będzie malina. Ja tak mam i jest fajnie.
może aż tak źle nie będzie, właśnie zastanawiałem się nad przelotowym lub strumienicą ale ostateczna decyzja padła na wspawanie rurki ;-) a aktualnie oberwał mi się wydech doszczętnie przed katem i auto chodzi jak czołg :-x

wczoraj założyłem okrągłego pająka, foto będzie później <piwo>

Tigeros
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Imię: Karol
Nadwozie: Sedan
Silnik: 2.3 NG

Post autor: Tigeros » 02 lut 2013, 11:24

Ja mam też rure wspawaną i jakoś tak nie mocno ryczy jak każdy straszy, dla mnie jest git.

Zablokowany

Wróć do „Archiwum starych zdjęć.”

opony samochodowe opony samochodowe hamulce
felgi - sklep internetowy sportwheels.pl części samochodowe ucando.pl
części samochodowe iparts.pl