Sklep Ipart
Tarcze, hamulce
Sklep
Sklep Bestdrive

[Audi 80 B3] czarna 80 by paweł, End of Story :/

Zamknięte ale dostępne tematy, własnych zdjęć samochodów do obejrzenia.

jaki kolor 15" stali?

1. biały
20
45%
2. czarny mat
24
55%

Liczba głosów: 44

Awatar użytkownika
k3llys
Audi 80 Klub
Audi 80 Klub

Post autor: k3llys » 27 sty 2013, 19:38

nie opłaca się reanimować za duży dzwon był.. ja bym szukał czegoś nowszego np. B4 ;-)

Awatar użytkownika
Pavell
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Kontakt:

Post autor: Pavell » 28 sty 2013, 08:39

Ale żeś wystraszył myślałem że pół auta nie ma a tu taki delikatny buziak. Tak jakjuż tu kolega napisał ładuj zderzak z Coupe.
oj tam oj tam, ale przecie to wielka strata dla audi :-D a co do zderzaka to jak ktoś by miał kompletny w rozsądnych pieniążkach to się zastanowie....
Boże jedyny skąd takie słowa w Twoich ustach :!: już nie wierzysz w seryjne auta oraz kobiety nie golące nóg oraz pach ? :mrgreen:
rozwaliło mnie to <haha> dobrze mówisz duo
To auto zostało już skażone czarnymi lampami wiec zderzak i gleba nie zaszkodzą <ok>
jak znowu skażone, to się zwie tjuningiem panie :mrgreen:
Takie kobiety wciąż żyja w górskich rejonach Bawarii :mrgreen:
o proszę jaki poinformowany, zaglądasz tam czy jak :?: :roll:
nie opłaca się reanimować za duży dzwon był.. ja bym szukał czegoś nowszego np. B4 ;-)
czy się opłaca czy nie to nie wiem, ale faktycznie zmienił bym na coś "nowszego" tyle że szkoda mi tej b3 bo przynajmniej wiem co mam a nie wiadomo na co się trafi ;-) jak już będzie jakaś zmiana to na pewno avant :-P

[ Dodano: 2013-01-28, 10:05 ]
Pany jest taka sprawa, kiedyś widziałem u kogoś w temacie że miał podłączone zasilanie CB pod przycisk diff z quattro powie mi ktoś jak to ogarnąc :?:

[ Dodano: 2013-01-28, 13:06 ]
Zabrałem się dziś za ogarnięcie przodu po kolizji a wyszło to całkiem nieźle, zostało mi tylko podciągnąc zderzak do góry bo straszna "szpara" została <cieszy> no i kupic grylla...

foto:
ObrazekObrazek
ObrazekObrazek
ObrazekObrazek

Awatar użytkownika
Audi Sport
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: Audi Sport » 28 sty 2013, 15:47

Pavell pisze:Pany jest taka sprawa, kiedyś widziałem u kogoś w temacie że miał podłączone zasilanie CB pod przycisk diff z quattro powie mi ktoś jak to ogarnąc :?:
Ja coś takiego miałem, prosta opcja, puszczasz zasilanie do CB przez przycisk, przy okazji podświetlasz go po zapłonie i po wciśniniu zapala się zielona lampka na rysynku napędu ;-)

Awatar użytkownika
pawelec_
Audi 80 Klub
Audi 80 Klub

Post autor: pawelec_ » 28 sty 2013, 16:31

Pavell pisze: zostało mi tylko podciągnąc zderzak do góry bo straszna "szpara" została
przejmujesz sie... "bez młota to nie robota" :mrgreen:

Awatar użytkownika
eSPe
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Imię: Sławek
Model: Audi 80 B4
Nadwozie: Avant
Silnik: 2.6 ABC
Kontakt:

Post autor: eSPe » 28 sty 2013, 17:21

Ja tam widziałem naocznie przełączanie PB/LPG DIFFem. Po włączeniu gazu zapala się zielony most. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Awatar użytkownika
duo
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Kontakt:

Post autor: duo » 28 sty 2013, 17:27

eSPe pisze:Ja tam widziałem naocznie przełączanie PB/LPG DIFFem. Po włączeniu gazu zapala się zielony most. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
a ja widziałem włączanie lewego kierunku prawym a prego lewym, dodawanie gazu stopem a sprzęgło w klaksonie <lol> to chyba w tym samym filmie, szkoda, że nie ma nowych odcinków powrotu do przyszłości :mrgreen:

Awatar użytkownika
pawelec_
Audi 80 Klub
Audi 80 Klub

Post autor: pawelec_ » 28 sty 2013, 17:59

duo pisze:a ja widziałem włączanie lewego kierunku prawym a prego lewym, dodawanie gazu stopem a sprzęgło w klaksonie to chyba w tym samym filmie, szkoda, że nie ma nowych odcinków powrotu do przyszłości
dobre dobre ... chciałbym sie takim automobielm przejechać <lol>

Awatar użytkownika
eSPe
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Kontakt:

Post autor: eSPe » 28 sty 2013, 19:11

duo pisze:a ja widziałem włączanie lewego kierunku prawym a prego lewym, dodawanie gazu stopem a sprzęgło w klaksonie <lol> to chyba w tym samym filmie
Pisz co chcesz ale wiem co ma tomkom w aucie i to na pewno nie było w tym samym filmie.

Awatar użytkownika
duo
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Kontakt:

Post autor: duo » 28 sty 2013, 19:13

eSPe pisze:
duo pisze:a ja widziałem włączanie lewego kierunku prawym a prego lewym, dodawanie gazu stopem a sprzęgło w klaksonie <lol> to chyba w tym samym filmie
Pisz co chcesz ale wiem co ma tomkom w aucie i to na pewno nie było w tym samym filmie.
bez kitu tam na tych mazurach to sie czary dzieją :mrgreen:

Awatar użytkownika
eSPe
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Kontakt:

Post autor: eSPe » 28 sty 2013, 19:38

duo pisze:
eSPe pisze:
Bez kitu to szyby lecą. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Awatar użytkownika
duo
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Kontakt:

Post autor: duo » 28 sty 2013, 20:38

eSPe pisze:
duo pisze:
eSPe pisze: Pisz co chcesz ale wiem co ma tomkom w aucie i to na pewno nie było w tym samym filmie.
Bez kitu to szyby lecą. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
hahaha co Ty gadasz wy tam na mazurach to nie znacie jeszcze plastików ? takie okna fajna sprawa, mówię Ci - kit nie potrzebny :mrgreen:

Awatar użytkownika
Pavell
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Kontakt:

Post autor: Pavell » 31 sty 2013, 19:43

Łohoho pany raptem chwilę mnie nie było a tu tyle spamu :mrgreen:
Audi Sport pisze:Ja coś takiego miałem, prosta opcja, puszczasz zasilanie do CB przez przycisk, przy okazji podświetlasz go po zapłonie i po wciśniniu zapala się zielona lampka na rysynku napędu ;-)
No ja tak chcę zrobic tylko że z radiem ;-) a jak z tym podświetleniem po zapłonie bo nie ogarniam :-?
pawelec_ pisze:przejmujesz sie... "bez młota to nie robota" :mrgreen:
No wiadomo ale młota tylko troszkę użyłem...
eSPe pisze:Ja tam widziałem naocznie przełączanie PB/LPG DIFFem. Po włączeniu gazu zapala się zielony most. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Też dobre ale to już chyba więcej zabawy zresztą mi się sam przełącza.
duo pisze:a ja widziałem włączanie lewego kierunku prawym a prego lewym, dodawanie gazu stopem a sprzęgło w klaksonie <lol> to chyba w tym samym filmie, szkoda, że nie ma nowych odcinków powrotu do przyszłości :mrgreen:
Ta pierdo.... :lol: dobre dobre haha

Dobra pany co wy się tak sprzeczacie, jak to mówi kto co lubi :-P

[ Dodano: 2013-01-30, 15:07 ]
Wczoraj zrobiłem mały wypad na szrot i był bardzo udany <yes> wyrwałem sporo gratów za grosze... wszystko co widać na zdjęciach za 70 zł :-o
Obrazek, Obrazek, Obrazek, Obrazek, Obrazek

I kawał rury co by się katalizatora pozbyć ;-)
Obrazek

Na klapę wrócił spojler i trafił znaczek "80" oraz oooo w grillu na czarno
Obrazek, Obrazek

No i zestaw naprawczy do parownika bo spalanie 14l :evil:
Obrazek

[ Dodano: 2013-01-30, 16:58 ]
I taki mały bonus tylko nie wiem jak to założyć bo piny się nie bardzo pokrywają, raz że kabli mi zostaje to i kolory inne... przejrzałem chyba wszystkie tematy z tym związane ale dalej coś mi nie pasuje :-? może ktoś mnie oświeci :?: <piwo> Obrazek

[ Dodano: 2013-01-31, 13:41 ]
A oto efekt moje dzisiejszej zabawy, na razie podłączałem tylko "na ryja" żeby sprawdzić czy wszystko działa okazało się że kable wszystkie były tylko niektóre były na odwrót w kostkach :-P teraz tylko muszę kopic obudowę do tego pająka...

niby wszystko działa tylko że nie ma mrugnięcia długimi :-? a rączka wycieraczki w położenie wyjściowe ma tak jak by był 1 bieg już załączony ale niby są oprócz tego jeszcze 3 położenia tyle że jak włączę 1 to wycieraczki stoją a jak włączę np. 2 czy 3 i cofnę na 1 to już działa o co kaman :?: reszta jest ok :mrgreen: tyle że na 1 biegu chodzą ciągle nie ma czasówek, no chyba że ja nic nie wiem o tym że nowy pająk ma już 4 biegi jak to jest :?:
Obrazek

[ Dodano: 2013-01-31, 19:45 ]
obudowa z pająka w b4 jest taka sama jak w b3 przy okrągłym po 90 roku :?: :?: bo ze starego nie pasi za nic... :-/
Ostatnio zmieniony 17 lut 2013, 15:42 przez Pavell, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
eSPe
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Kontakt:

Post autor: eSPe » 31 sty 2013, 21:24

Pavell pisze:i kawał ruły co by się katalizatora pozbyc ;-)
Będzie ryczał.
Zapakuj najtańszy tłumik przelotowy za 65zł i będzie malina. Ja tak mam i jest fajnie.

Awatar użytkownika
Pavell
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Kontakt:

Post autor: Pavell » 02 lut 2013, 07:35

eSPe pisze:Będzie ryczał.
Zapakuj najtańszy tłumik przelotowy za 65zł i będzie malina. Ja tak mam i jest fajnie.
może aż tak źle nie będzie, właśnie zastanawiałem się nad przelotowym lub strumienicą ale ostateczna decyzja padła na wspawanie rurki ;-) a aktualnie oberwał mi się wydech doszczętnie przed katem i auto chodzi jak czołg :-x

wczoraj założyłem okrągłego pająka, foto będzie później <piwo>

Tigeros
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Imię: Karol
Nadwozie: Sedan
Silnik: 2.3 NG

Post autor: Tigeros » 02 lut 2013, 11:24

Ja mam też rure wspawaną i jakoś tak nie mocno ryczy jak każdy straszy, dla mnie jest git.

Zablokowany

Wróć do „Archiwum starych zdjęć.”

opony samochodowe opony samochodowe hamulce
opony samochodowe części samochodowe ucando.pl
części samochodowe iparts.pl