[Audi 80 B3] czarna 80 by paweł, End of Story :/
Jeszcze nic nie jest przesądzone co będzie z 80, no ale sam mi chyba przyznasz że naprawa to nie bardzo opłacalnaGerB3 pisze:Dawniej to ludzie nie takie rzeczy w B3 naprawiali, moja była bita z przodu i z tyłu i dalej jeździ chodź naprawa nie była robiona idealnie, teraz wystarczy lekkie pukniecie w tył czy przód i juz na sprzedaż :roll: .
no bo tak naprawdę nie ma co ukrywać że te auta nie mają już żadnej wartości więc i nie opłaca sie naprawiać. Może nie taniej ale łatwiej i szybciej jest kupić drugie auto i mieć czym jeździć. Ja np sie zabezpieczyłem bo jak szukałem silnika do swojej to kupiłem całe auto i teraz w razie jakiegoś dzwona zawsze mam druga na czesci...
Mój audik jest w link 4 ale auto zastępcze mam od firmy AUTO-HOL z Kraśnika, której powierzyłem cala sprawę po wypadku i oni się zajmą wyciągnięciem jak największej kasy od ubezpieczyciela sprawcy. Audik stoi już na parkingu firmy i czeka na rzeczoznawce, zapewne będzie szkoda całkowita i zakup drugiej sztuki.
Auto to Audi A4 B5 1.9 TDI 110KM AFN 97 rok, landara jak nie wiem ale super się jeździ
[ Dodano: 2013-03-06, 11:29 ]
Dzisiaj około 12 ma pojawic się rzeczoznawca i ocenic audika, mam nadzieję że nie będzie tak źle. Później zabieram go do domu i zobaczymy co to będzie
Auto to Audi A4 B5 1.9 TDI 110KM AFN 97 rok, landara jak nie wiem ale super się jeździ
[ Dodano: 2013-03-06, 11:29 ]
Dzisiaj około 12 ma pojawic się rzeczoznawca i ocenic audika, mam nadzieję że nie będzie tak źle. Później zabieram go do domu i zobaczymy co to będzie
- wcislo0802
- Forum Audi 80
- Kontakt: