[V6 2.6 B4] emge (nowe alu str.3 i nocne str.4)
krótko: ładniejszy od mojego. Do szczęscia tylko klimy (jak mozesz nie miec? ) i quattro brak (wstydź się!)
emge: ty jestes fotografem? kompozycja, światełko, kolory - REWELA!
za audi 4 (brak q), za foty - 6 (skala szkolna, 5-stopniowa )
pst pst.. masz nieoryginalną szybę z tyłu?: modeljahr '94+ miał antenę w szybie jeśli z fabryki wyszedł z radiem.
emge: ty jestes fotografem? kompozycja, światełko, kolory - REWELA!
za audi 4 (brak q), za foty - 6 (skala szkolna, 5-stopniowa )
pst pst.. masz nieoryginalną szybę z tyłu?: modeljahr '94+ miał antenę w szybie jeśli z fabryki wyszedł z radiem.
Fotografem amatorem. Nie zarabiam na zdjęciach bo nie mam czasu robić fotek (pracuję od rana do późnej nocy), ale to moje wieloletnie hobby. Robię lustrznką w systemie Pentax (Samsung GX-10)+ szła 18-55 + 70-300, czasem stałą 50-tkąK2 pisze:Ja właściwie to chciałem sie zapytać dokładnie o to samo. 2 ostatnie fotki bardzo przypadły mi do gustu. Jakim sprzętem robisz zdjęcia??emge: ty jestes fotografem?
Przyjdą ciepłe dni to moje cacko dostanie ładną sesję bo teraz same badyle i szaruga na zewnątrz
Dzięki za komentarze .
Do Coupe tęsknię bardzo i wiem, że B4 mu nie dorasta, ale cóż jeszcze nie powiedziałem ostatniego słowa :roll: Ta przynajmniej pięknie brzmi, a to w brew pozorom robi różnicę (przynajmniej dla takiego melomana silników jak ja) <lol> .K2 pisze:Co do autka, to fajne i zadbane...ale Coupejka to jednak miała w sobie 'to coś' czego tu brak