[V6 2.6 B4] emge (nowe alu str.3 i nocne str.4)
- luk_OP_Q89
- Forum Audi 80
Dzięki wszystkim. Też mi się wydaje, że lepiej te felgi wyglądają w sedanie niż w avancie Co do tego, że zaczyna wyglądać jak powinna to powoli do przodu, mechanicznie już jest lala, jeszcze tylko parę drobiazgów.
Największy drobiazg to przyczyna szalejących na przemian wskaźnika temperatury silnika i poziomu paliwa. Ponoć odpowiada za to stabilizator napięcia w zegarach. W oryginale nie mogę nigdzie dostać niby dostałem zamiennik (za 1zł ) ale nie na wiele się to zdało . Sam nie wiem czy to w tym problem, czy się jeszcze czujnik temp. wtrącił w to wszystko Jeśli ktoś ma zegary w częściach chętnie kupię to małe ustrojstwo na trzech nóżkach w oryginale, może wreszcie będzie ok.
[ Dodano: 2008-07-25, 00:15 ]
Jeszcze parę wieczornych fotek:
Największy drobiazg to przyczyna szalejących na przemian wskaźnika temperatury silnika i poziomu paliwa. Ponoć odpowiada za to stabilizator napięcia w zegarach. W oryginale nie mogę nigdzie dostać niby dostałem zamiennik (za 1zł ) ale nie na wiele się to zdało . Sam nie wiem czy to w tym problem, czy się jeszcze czujnik temp. wtrącił w to wszystko Jeśli ktoś ma zegary w częściach chętnie kupię to małe ustrojstwo na trzech nóżkach w oryginale, może wreszcie będzie ok.
[ Dodano: 2008-07-25, 00:15 ]
Jeszcze parę wieczornych fotek:
-
- Forum Audi 80
-
- Audi 80 Klub
- Imię: Rafał
- Model: Audi 80 B1
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.0 6A