[V6 2.6 B4] emge (nowe alu str.3 i nocne str.4)
[V6 2.6 B4] emge (nowe alu str.3 i nocne str.4)
Eello. Ostatnio miałem okazję przedstawiać swoje autko w dziale Coupe.
W zasadzie to moja trzecia 80-dziesiątka, bo wcześniej były w kolejności B3 i B2Coupe. Przyszedł czas na zaprezentowanie mojego obecnego autka czyli B4 2.6 na sekwencji. Jest z 93r, ale modelowo to już 94. Z wyposażenia tylko ABS, dwie poduchy, szyber, elektryka przodu i roleta. W aucie na razie dorezałem dodatkowe zegary (troszkę przerobione optycznie) i założyłem ringi na podstawowe zegary. W sumie to ma być jak najbliżej serii
i nowe felgi...
W zasadzie to moja trzecia 80-dziesiątka, bo wcześniej były w kolejności B3 i B2Coupe. Przyszedł czas na zaprezentowanie mojego obecnego autka czyli B4 2.6 na sekwencji. Jest z 93r, ale modelowo to już 94. Z wyposażenia tylko ABS, dwie poduchy, szyber, elektryka przodu i roleta. W aucie na razie dorezałem dodatkowe zegary (troszkę przerobione optycznie) i założyłem ringi na podstawowe zegary. W sumie to ma być jak najbliżej serii
i nowe felgi...
Ostatnio zmieniony 23 sty 2009, 17:00 przez emge, łącznie zmieniany 25 razy.
Gazownia jest firmy BRC. Jej przebieg to 240kkm. Auto jeździło od 2005r w Polsce i było serwisowane w ASO Audi (są faktury). Jest w bdb stanie, w środku też ładnie poza przetartym boczkiem kierowcy. Co do planów to na razie popracowałem troszkę nad środkiem, następny w kolejności do golenia to hak (do ściągnięcia), naprawa tapicerki fotela kierowcy, potem pomyślimy nad jakimiś ładnymi felgami 16" no i chciałbym jeszcze z czasem (ale to przyszłość) dostać w swoje łapki lampy tył US/Japan
- MARCIN 80B4
- Audi 80 Klub
- Darek 80b3
- Forum Audi 80
Witam kolege <ok> Bardzo ładna Audi,kolerek fajny i ładnie się prezentuje,felgi oryginał,ale te akurat zawsze mi się podobały.Fajnie że masz już nową deskę,u mnie też jest modelowo 94 ale deska jest stara,tyle że parapety ma.
Napisz jak jeździ Ci Audi na gazie,czy miałeś jakies problemy i ile wyniosła Cię instalacja(jeśli można wiedzieć).Co do mocy to mnie trochę zaskoczyłeś,myslałem że te silniki bardziej trzymają moc.Chyba swoją się pofatyguję na hamownię z czystej ciekawości.Ale 15 km to dużo,auto przebieg ma niemały i jeszcze żeby wiarygodny był :cry: Ale to nie silnik poloneza przecież żeby mu tak konie uciekały :shock:
Fajnie było by doprowadzić silnik do serii,to chyba nie było by trudne <ok>
Pozdrawiam.
Aha ściągnij faktycznie hak,będzie lepiej wyglądać.
Napisz jak jeździ Ci Audi na gazie,czy miałeś jakies problemy i ile wyniosła Cię instalacja(jeśli można wiedzieć).Co do mocy to mnie trochę zaskoczyłeś,myslałem że te silniki bardziej trzymają moc.Chyba swoją się pofatyguję na hamownię z czystej ciekawości.Ale 15 km to dużo,auto przebieg ma niemały i jeszcze żeby wiarygodny był :cry: Ale to nie silnik poloneza przecież żeby mu tak konie uciekały :shock:
Fajnie było by doprowadzić silnik do serii,to chyba nie było by trudne <ok>
Pozdrawiam.
Aha ściągnij faktycznie hak,będzie lepiej wyglądać.
No właśnie kolorek najmniej mi w niej leży W tym roczniku był np. wine-rose bardzo mi się podobał.
Edd widzisz, jakoś sobie poradziłem z tym tunelem (musiałem wybebeszyć jeszcze stelaż od popielniczki), a i "ringi" udało się zrobić na dodatkowych zegarach
Edd widzisz, jakoś sobie poradziłem z tym tunelem (musiałem wybebeszyć jeszcze stelaż od popielniczki), a i "ringi" udało się zrobić na dodatkowych zegarach
Ostatnio zmieniony 24 lip 2008, 12:13 przez emge, łącznie zmieniany 1 raz.