Moja Coupetka S2
Dzieki za opinie..ciesze sie ze Wam sie podoba:) uzywam autka jako drugiego...w temacie ile ma do 100..nie wiem..zalezy jak sie nim ruszy...niestety mam skrzynie z modelu 3b ktora slabo znosi strzaly..juz raz na holu wracalem 100km :mrgreen: .ogolnie trudno powiedziec....raczej nie bawie sie w ostre starty bo musialbym odrazu wylozyc 4K na skrzynie 6 biegowa...wystarczy mi to ze dwoja w tym aucie jest masakryczna przy suchym (na mokrym i tak sie slizga) jest naprawde malo autek ktore moga dorownac mocowo jak wiadomo jednak mocy nigdy nie za duzo i na razie koncze przerobki mechaniczne...400KM to maksimum dla seryjnego silnika w 2,2T..dalej juz jest kucie silnika itd...na razie odpuszczam..ale nigdy nie mow nigdy , pozdrawiam
-
- Audi 80 Klub
- Imię: Rafał
- Model: Audi 80 B1
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.0 6A
- karolpinkii
- Forum Audi 80
Baaaaaaaaaaaaardzo fajna Coupejka
Wnętrze się fajnie prezentuje
W kazdym coupe mogłeś sobie taką zamówić
Wnętrze się fajnie prezentuje
To typowa tapicerka Jaqard Satin standardowo szła w S2, czerowna jest rzadko spotykana bo była tylko z wybranymi kolorami nadowzia dostępna. Były jeszcze takei czarne, szare i zieloneDYZIO pisze:A włąsnie jak duo wspomniał o środeczku to jest ori czy obszywałeś :?: Bo nigdy się z takim nie spotkałem. Ogólnie <ok>
W kazdym coupe mogłeś sobie taką zamówić